Stek Woon & Lifestyle Magazine
Werkplek in huis | Stek Magazine

Werkplek in huis: 5 leuke ideeën

We werken allemaal steeds vaker vanuit huis. Een fijne werkplek in huis is daarom super fijn. We hebben vijf artikelen voor je op een rijtje gezet met de leukste werkplek inspiratie in verschillende interieurstijlen. Zo wordt thuiswerken nog leuker!

Werkplek in huis

Als eerste is het natuurlijk belangrijk om te bepalen waar je werkplek in huis is. Lisette is verbouwingsarchitect en geeft je vijf slimme tips om een eigen thuiswerkplek te maken. Zo kun je geconcentreerd thuiswerken!

Werkplek in huis | Stek Magazine

Hout, kurk en kleur

Naast praktisch moet een werkplek in huis natuurlijk ook een prettige sfeer uitstralen. De combinatie van hout, kurk en kleur past heel goed bij elkaar. Een wand van kurk is ook ideaal om belangrijke dingen op te prikken en natuurlijk ook een perfect inspiratiebord.

Werkplek in huis | Thuis werken in stijl | Stek Magazine

Opgeruimd staat netjes

Scharen, pennen, paperclips… Een werkplek is geen werkplek zonder de juiste benodigdheden. Daarbij is een pennenbeker rommelig en onoverzichtelijk. Ga daarom voor mooie stijlvolle opberg accessoires. Bekijk twee stijlvolle werkplekken in één huis.

Werkplek thuis maken

Pastel productief

Het leuke van het inrichten van een werkplek in huis is dat het best mag afwijken van de rest van je interieur. Ben jij dol op pastel tinten? Poederroze tinten en zachte pastelkleuren lenen zich perfect voor een stijlvol en vrouwelijk kantoor Baken jouw eigen werkplek af met leuke én nuttige accessoires zoals opbergbakjes, een lekker kussentje voor in de rug of een stijlvol prikbord voor je meest geweldige ideeën en creaties. Vergeet de planten en verse bloemen niet. Wist je dat die de stress op “kantoor” enorm verlichten?

Urban Nature Culture | Stek Magazine

Groene werkplek

Groen in huis kunnen we geen trend meer noemen. Het is een way of life geworden. In kantoorgebouwen ook. We nemen een kijkje met Jelle Hoogendoorn en Marieke Duijts van Hoogendoorn Projectbeplanting in de Urban Jungle van biofarmaceutisch bedrijf Incyte Biosciences Benelux.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.