Stek Woon & Lifestyle Magazine
Be calm and create something new - Stek Magazine

Een werkplek inrichten doe je zo

Thuiswerken is ‘hip and happening’. Maar vraagt natuurlijk wel om een fijne, productieve en verantwoorde werkplek Hoe richt je die in? Wat zijn do’s en don’ts? In deze editie van Stek Magazine delen we onze allerbeste tips voor een jaloersmakende werkplek inrichten. Dat belooft… nooit meer gebrek aan inspiratie!

In huis is overal afleiding

De vaatwasser piept, de telefoon rinkelt, de hond blaft. Daarom is het enorm belangrijk dat een thuiswerkplek rust biedt. Gelukkig is het eenvoudig om hier rekening mee te houden bij de styling. Door te kiezen voor genoeg wit, zachte kleuren en natuurlijke accessoires, richt je jouw eigen plek helemaal in om productief en ontspannen de mouwen op te stropen.

Werkplek inrichten | Thuiswerken | Stek Magazine

Pastel productief

Poederroze tinten en zachte pastelkleuren lenen zich perfect voor een stijlvol en vrouwelijk kantoor. Baken jouw eigen werkplek af met leuke én nuttige accessoires zoals opbergbakjes, een lekker kussentje voor in de rug of een stijlvol prikbord voor je meest geweldige ideeën en creaties. Vergeet de planten en verse bloemen niet. Wist je dat die de stress op “kantoor” enorm verlichten?

Lichte meubels, licht gevoel

Veel thuiswerkplekken zijn een kale bedoening. Een bureau in een hoekje op zolder met een functionele stoel en een laptop. Dat kan ook anders! Richt een klein kamertje in of baken een mooie hoek af met behulp van kleine meubeltjes en leuke decoraties. Show je mooiste spullen in open vakken en kasten. Zo kunnen de ideeën stromen.

Werkplek inrichten | Thuiswerken | Stek Magazine

Balans werkt

Veel spullen nodig voor je werk? Dan wil je natuurlijk niet dat je thuiskantoor een chaos wordt. Door zichtbare en gesloten opbergplekken te combineren, deel je jouw spullen handig in. Stop de spullen die je minder vaak nodig hebt in stijlvolle opbergboxen of een gesloten kast. Geef je eyecatchers daarentegen een mooie plek in wandrekken, op een plank of een bijzettafeltje. Zo werk je aan een sfeervolle balans voor een werkplek inrichten.

Werkplek inrichten | Thuiswerken | Stek Magazine

Producten

Kay Bojesen aapje
Zone Denmark Galzone Kurken Mand
Plant Ogreen Pilea
Hay Woody Column Low Kast

1 reactie

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.