Stek Woon & Lifestyle Magazine

Woonagenda: woonbeurzen en tuinbeurzen

 • IMM Cologne

  zo 04 jun 2023
  t/m
  wo 07 jun 2023
  Keulen, Duitsland

  Woonbeurs IMM Cologne keert eindelijk terug in 2023! Het gehele spectrum van het internationale aanbod op het gebied van meubel- en interieurdesign wordt hier op één locatie bijeengebracht. IMM Cologne is dé place to be om de nieuwste producten en trends voor de interieursector te ontdekken. IMM Cologne vindt ieder jaar plaats in Koelnmesse, een evenementenlocatie vlakbij het Centraal Station van Keulen.

  Meer informatie • Farm & Country Fair

  vr 23 jun 2023
  t/m
  zo 25 jun 2023
  Aalten

  Op 23, 24 en 25 juni 2023 is alles rondom landleven en boerderij te vinden op de Farm & Country Fair. Dit evenement staat in binnen- en buitenland bekend om haar enorme variatie: van prachtige winkels, alles over ons eten tot complete dierendorpen met allemaal een eigen thema. In het vintage dorp ga je jaren terug in de tijd met decoratie en voertuigen van vroeger. Natuurlijk is er veel entertainment: hippe foodtrucks, gevarieerde kinderattracties en echte luistermuziek zorgen voor een ontspannen sfeer. De Farm & Country Fair is een belevenis voor elke leeftijd.

  Meer informatie • Groenexpo Bloem & Tuin

  vr 14 jul 2023
  t/m
  zo 23 jul 2023
  Nuenen

  In het bosrijke gebied op Landgoed Gulberg in Nuenen viert Bloem & Tuin dit jaar zijn 29ste editie van 14 t/m 23 juli 2023. Een looproute door het bos over schitterende wandelpaden, leidt u langs de nieuwste trends, exotische bloemen en planten, fantastische tuinontwerpen, kunst en design en verschillende workshops. Bloem & Tuin is uitgegroeid tot het grootste en kleurrijkste openlucht evenement van de Benelux.

  Meer informatie • Aalsmeer Flower Festival

  vr 14 jul 2023
  t/m
  di 18 jul 2023
  Aalsmeer

  Het festival speelt zich af op verschillende locaties in Aalsmeer, die worden verbonden door een pendeldienst over het water en over de weg. Bezoekers kunnen ook genieten van live muziek, meedoen aan een veilsessie en demonstraties of workshops volgen. Er is tevens een speciale tentoonstelling met de mooiste rozensoorten.

  Meer informatie • Landgoedfair

  wo 16 aug 2023
  t/m
  zo 20 aug 2023
  Beesd

  Na een succesvolle editie in augustus 2022, kunnen we met veel plezier mededelen dat de 27e editie van de Landgoedfair zal plaatsvinden van 16 t/m 20 augustus 2023.
  Op de Landgoedfair kunt u winkelen bij een groot aantal standhouders. Er zijn stands met kleding, accessoires en sieraden, (biologische) delicatessen, brocante, woonaccessoires en kleinmeubelen, leuke en nuttige artikelen voor in de tuin (ook planten) en nog veel meer.

  Meer informatie • Landgoedfair Mariënwaerdt

  wo 16 aug 2023
  t/m
  zo 20 aug 2023
  Beesd

  Na een succesvolle editie in augustus 2022, kunnen we met veel plezier mededelen dat de 27e editie van de Landgoedfair zal plaatsvinden van 16 t/m 20 augustus 2023.

  Met talloze standhouders met mooie producten, foodtrucks, terrassen, live-muziek en kinderanimatie, gaan we er wederom een feest van maken.

  Meer informatie • Dutch Design Week

  za 21 okt 2023
  t/m
  zo 29 okt 2023
  Eindhoven

  Dutch Design Week vindt plaats in 21-29 oktober 2023 in Eindhoven.
  Het thema van de 20e Dutch Design Week (DDW) is ‘Stretch’. Met de keuze voor ‘Stretch’ wil de organisatie achter DDW (Dutch Design Foundation) zowel deelnemers als publiek stimuleren om zich in te spannen en zich buiten de comfort zone te wagen.

  Martijn Paulen, directeur Dutch Design Foundation, licht toe: "De wereld van vandaag is complex en er liggen grote uitdagingen. Ontwerpers hebben revolutionaire ideeën en innovatieve oplossingen voor de toekomst. Soms inspirerend, soms confronterend. Dutch design is in die zin yoga voor de hersenen. Rekoefeningen voor wie niet vast wil roesten."

  Meer informatie • PAN Amsterdam

  zo 19 nov 2023
  t/m
  zo 26 nov 2023
  RAI Amsterdam

  Van 19 t/m 26 november 2023 vindt de PAN Amsterdam plaats in RAI Amsterdam. PAN Amsterdam is de eigentijdse beurs voor kunst, antiek & design.Jaarlijks laten ruim 45.000 kunstliefhebbers zich inspireren door de vele duizenden kunstvoorwerpen. Klassieke oudheid, oude meesters, fotografie, hedendaagse kunst, antiek, designmeubelen, maar ook moderne kunst van hoge kwaliteit kunt u aantreffen op de PAN. Het is de perfecte plek om kunst te vergelijken, informatie te vergaren en verrassende vondsten te doen.

  Meer informatieDownload de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play