Stek Woon & Lifestyle Magazine

Woonagenda: woonbeurzen en tuinbeurzen

 • Dutch Design Week

  za 21 okt 2023
  t/m
  zo 29 okt 2023
  Eindhoven

  Dutch Design Week vindt plaats in 21-29 oktober 2023 in Eindhoven.
  Het thema van de 20e Dutch Design Week (DDW) is ‘Stretch’. Met de keuze voor ‘Stretch’ wil de organisatie achter DDW (Dutch Design Foundation) zowel deelnemers als publiek stimuleren om zich in te spannen en zich buiten de comfort zone te wagen.

  Martijn Paulen, directeur Dutch Design Foundation, licht toe: "De wereld van vandaag is complex en er liggen grote uitdagingen. Ontwerpers hebben revolutionaire ideeën en innovatieve oplossingen voor de toekomst. Soms inspirerend, soms confronterend. Dutch design is in die zin yoga voor de hersenen. Rekoefeningen voor wie niet vast wil roesten."

  Meer informatie • PAN Amsterdam

  zo 19 nov 2023
  t/m
  zo 26 nov 2023
  RAI Amsterdam

  Van 19 t/m 26 november 2023 vindt de PAN Amsterdam plaats in RAI Amsterdam. PAN Amsterdam is de eigentijdse beurs voor kunst, antiek & design.Jaarlijks laten ruim 45.000 kunstliefhebbers zich inspireren door de vele duizenden kunstvoorwerpen. Klassieke oudheid, oude meesters, fotografie, hedendaagse kunst, antiek, designmeubelen, maar ook moderne kunst van hoge kwaliteit kunt u aantreffen op de PAN. Het is de perfecte plek om kunst te vergelijken, informatie te vergaren en verrassende vondsten te doen.

  Meer informatieGRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.