Stek Woon & Lifestyle Magazine
Woonbeurzen en tuinbeurzen | Stek Magazine

Woonbeurzen en tuinbeurzen

Alle woonbeurzen en tuinbeurzen staan hier voor je op een rijtje. Zowel in Nederland als in het buitenland. Houd de agenda bij de hand en zoek de leukste interieurbeurzen en tuinevenementen vast uit! Ideaal om inspiratie op te doen voor bijvoorbeeld je woonkamer, je tuin of als je plannen hebt om te verhuizen of te verbouwen. Van design, kunst tot plantenmarkten. Maak er een inspirerend dagje of weekendje uit van en bezoek in Nederland of buitenland interessante woonbeurzen en tuinbeurzen.

Mis jij woonbeurzen of tuinbeurzen in dit overzicht? Of heb je een leuke uittip op het gebied van wonen of buitenleven? Laat het ons weten in een reactie. Voor vakbeurzen neem je een kijkje op stekmagazinepro.nl

 • Farm & Country Fair

  vr 21 jun 2024
  t/m
  zo 23 jun 2024
  Aalten

  Op 21, 22 en 23 juni 2024 is alles rondom landleven en boerderij te vinden op de Farm & Country Fair. Dit evenement staat in binnen- en buitenland bekend om haar enorme variatie: van prachtige winkels, alles over ons eten tot complete dierendorpen met allemaal een eigen thema. In het vintage dorp ga je jaren terug in de tijd met decoratie en voertuigen van vroeger. Natuurlijk is er veel entertainment: hippe foodtrucks, gevarieerde kinderattracties en echte luistermuziek zorgen voor een ontspannen sfeer. De Farm & Country Fair is een belevenis voor elke leeftijd.

  Meer informatie • Interzum 2025

  di 20 mei 2025
  t/m
  vr 23 mei 2025
  Keulen (D)

  Interzum presenteert een breed scala aan ideeën, inspiraties en innovaties. Als toonaangevende vakbeurs voor de wereldwijde industrie vormt het het centrale communicatiepunt voor het ontwerp van onze woon- en werkwerelden van morgen. interzum staat voor innovatieve concepten en frisse benaderingen. Je vindt hier dan ook alles over duurzame wooninspiratie.

  Meer informatieWoonagenda

Ontdek de meest sprankelende hoogtepunten van de woonagenda, met een focus op onmisbare woonbeurzen en tuinbeurzen die je inspireren om je leefruimte en buitenverblijf te transformeren. Van het verkennen van cutting-edge interieurdesign tot het ontdekken van de nieuwste groentrends, deze evenementen bieden een schat aan ideeën en inzichten voor zowel doorgewinterde decorateurs als enthousiaste beginners. Voeg deze bruisende woon- en tuinevenementen toe aan je agenda en laat je inspireren.

Woonbeurzen en tuinbeurzen Europa

In onze woonagenda vind je de meest vooruitstrevende trends en meesterwerken op het gebied van design en kunst op enkele van Europa’s meest gerenommeerde woonbeurzen en kunstevenementen. Maison et Object in Parijs betovert met zijn ongeëvenaarde elegantie en innovatieve ontwerpen, terwijl Salon Milano de Italiaanse flair viert met verfijnde creativiteit. De Designweek in Eindhoven verlicht de stad met grensverleggende concepten en baanbrekende technologieën, terwijl Design Icons in Amsterdam een schat aan vintage designpareltjes onthult. Voor liefhebbers van kunst en antiek biedt TEFAF Maastricht een schitterende verzameling van museumwaardige stukken, terwijl de KunstRAI in Amsterdam een platform biedt voor zowel opkomende als gevestigde kunstenaars om hun talent te tonen. Laat je inspireren door deze toonaangevende evenementen en dompel je onder in de betoverende wereld van design en kunst.

1 reactie

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.