Stek Woon & Lifestyle Magazine
Woonbeurzen en tuinbeurzen | Stek Magazine

Woonbeurzen en tuinbeurzen

Alle woonbeurzen en tuinbeurzen staan hier voor je op een rijtje. Zowel in Nederland als in het buitenland. Houd de agenda bij de hand en zoek de leukste interieurbeurzen en tuinevenementen vast uit! Ideaal om inspiratie op te doen voor bijvoorbeeld je woonkamer, je tuin of als je plannen hebt om te verhuizen of te verbouwen. Van design, kunst tot plantenmarkten. Maak er een inspirerend dagje of weekendje uit van en bezoek in Nederland of buitenland interessante woonbeurzen en tuinbeurzen.

Mis jij woonbeurzen of tuinbeurzen in dit overzicht? Of heb je een leuke uittip op het gebied van wonen of buitenleven? Laat het ons weten in een reactie. Voor vakbeurzen neem je een kijkje op stekmagazinepro.nl

 • Salone del Mobile 2024

  zo 21 apr 2024
  t/m
  ma 22 apr 2024
  Milaan, Italië

  De 59ste editie met meer dan 2000 exposanten van meubels & design en 700 jonge designers verspreid over 200,000 vierkante meters expositieruimte wordt weer een geweldige Salone del Mobile, voluit Salone Internazionale del Mobile. De nieuwste interieur ontwerpen worden tijdens de Salone gelanceerd. Tijdens de beurs vinden er in de stad Milaan kleinschalige exposities plaats op verschillende locaties in Milaan, onder de naam SaloneSatellite.

  Meer informatie • Art Brussels

  do 25 apr 2024
  t/m
  zo 28 apr 2024
  Brussel, België

  Als België’s meest toonaangevende beurs blijft Art Brussels bouwen aan haar profiel als een van “Europe’s foremost discovery fairs”, zoals vermeld in The New York Times. Art Brussels voegt iets nieuw toe aan de ervaring van een kunstbeurs door nadruk te leggen op kwalitatieve artistieke inhoud en verrassende, artistieke ervaringen. Elk jaar tijdens Art Brussels wordt de Europese hoofdstad the place to be voor kunstliefhebbers. Art Brussels biedt dus de unieke gelegenheid om de Brusselse artistieke rijkdom te ontdekken, die een thuis wordt voor steeds meer artiesten, galeries en curatoren van over de hele wereld.

  Meer informatie • Monument

  di 14 mei 2024
  t/m
  do 16 mei 2024
  Brabanthallen, Den Bosch

  MONUMENT 2024 vindt plaats op 14 en 16 mei 2024. Toegang is gratis voor de doelgroep. Dus wil je meer weten over het kopen en of verbouwen van een monument tot woonhuis of zakelijke locatie? Dan is dit een heel interessant evenement. Monument is hét trefpunt voor erfgoed professionals met een focus op monumentaal vastgoed. Men treft er innovaties, oplossingen en best practices en kan er deelnemen aan symposia en debatten. MONUMENT wordt ondersteund door Nederland Monumentenland en de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed

  Meer informatie • Hof & Huis

  vr 17 mei 2024
  t/m
  ma 20 mei 2024
  Torhout (B)

  Het prachtige provinciedomein d'Aertrycke is een uniek en romantisch kasteelpark met een sprookjesachtig kasteel. Bij een wandeling door het domein word je telkens ondergedompeld in een andere sfeer. De grote vijvers die nergens lijken te eindigen, omarmen het kasteel.
  Louis Fuchs ontwierp dit park. Hij groeide uit tot een van de drie belangrijkste Belgische tuin- en parkarchitecten. Nog van zijn hand: het Leopoldpark in Oostende maar ook drie andere parken waar tuinbeurzen plaats vinden in België

  Meer informatie • Design District 2024

  wo 29 mei 2024
  t/m
  vr 31 mei 2024
  Rotterdam

  Design District is het beste vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Gedurende 3 dagen is een beursvloer van ruim 10.000 m² gevuld met presentaties van de 200 mooiste interieurmerken. Maar Design District is meer dan een beurs, je vindt er ook exposities van design academies en jonge ontwerpers en kan één of meerdere lezingen volgen.
  Design District is in 2002 begonnen in Nederland onder de naam 100% Design. Het evenement heeft altijd plaatsgevonden in bijzondere en historierijke locaties zoals de Cruise Terminal Rotterdam, de Van Nelle Fabriek en het Hembrugterrein in Zaandam. Het evenement is uitgegroeid tot toonaangevend in Nederland. Mis het niet: Kom in contact met vakgenoten en laat je inspireren!

  Meer informatie • Farm & Country Fair

  vr 21 jun 2024
  t/m
  zo 23 jun 2024
  Aalten

  Op 21, 22 en 23 juni 2024 is alles rondom landleven en boerderij te vinden op de Farm & Country Fair. Dit evenement staat in binnen- en buitenland bekend om haar enorme variatie: van prachtige winkels, alles over ons eten tot complete dierendorpen met allemaal een eigen thema. In het vintage dorp ga je jaren terug in de tijd met decoratie en voertuigen van vroeger. Natuurlijk is er veel entertainment: hippe foodtrucks, gevarieerde kinderattracties en echte luistermuziek zorgen voor een ontspannen sfeer. De Farm & Country Fair is een belevenis voor elke leeftijd.

  Meer informatie • Interzum 2025

  di 20 mei 2025
  t/m
  vr 23 mei 2025
  Keulen (D)

  Interzum presenteert een breed scala aan ideeën, inspiraties en innovaties. Als toonaangevende vakbeurs voor de wereldwijde industrie vormt het het centrale communicatiepunt voor het ontwerp van onze woon- en werkwerelden van morgen. interzum staat voor innovatieve concepten en frisse benaderingen. Je vindt hier dan ook alles over duurzame wooninspiratie.

  Meer informatieWoonagenda

Ontdek de meest sprankelende hoogtepunten van de woonagenda, met een focus op onmisbare woonbeurzen en tuinbeurzen die je inspireren om je leefruimte en buitenverblijf te transformeren. Van het verkennen van cutting-edge interieurdesign tot het ontdekken van de nieuwste groentrends, deze evenementen bieden een schat aan ideeën en inzichten voor zowel doorgewinterde decorateurs als enthousiaste beginners. Voeg deze bruisende woon- en tuinevenementen toe aan je agenda en laat je inspireren.

Woonbeurzen en tuinbeurzen Europa

In onze woonagenda vind je de meest vooruitstrevende trends en meesterwerken op het gebied van design en kunst op enkele van Europa’s meest gerenommeerde woonbeurzen en kunstevenementen. Maison et Object in Parijs betovert met zijn ongeëvenaarde elegantie en innovatieve ontwerpen, terwijl Salon Milano de Italiaanse flair viert met verfijnde creativiteit. De Designweek in Eindhoven verlicht de stad met grensverleggende concepten en baanbrekende technologieën, terwijl Design Icons in Amsterdam een schat aan vintage designpareltjes onthult. Voor liefhebbers van kunst en antiek biedt TEFAF Maastricht een schitterende verzameling van museumwaardige stukken, terwijl de KunstRAI in Amsterdam een platform biedt voor zowel opkomende als gevestigde kunstenaars om hun talent te tonen. Laat je inspireren door deze toonaangevende evenementen en dompel je onder in de betoverende wereld van design en kunst.

1 reactie

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.