Stek Woon & Lifestyle Magazine
Column: Onze keuken - Stek Magazine

Onze keuken: “Ik houd niet van koken, wel van mijn keuken!”

Iedere editie schrijft een andere interieurfanaat het column van Stek. Deze editie: Angelique van den Reek. Lees haar smakelijke keuken-column. “Ik hou niet van koken, wel van mijn keuken.”

Onze Keuken

Een keukenprinses? Nee, dat ben ik niet. Ik heb totaal geen geduld. Als ik kook, ben ik met honderd dingen tegelijk bezig. Eigenlijk alles behalve koken. Tijdens het koken ben je toch behoorlijk gebonden aan het gedeelte van het huis dat de keuken heet. Als rondrazende wervelwind heb ik daar wat moeite mee. Gelukkig is mijn man wel een keukenprins. Daar bof ik enorm mee. Kort samengevat: ik hou niet van koken, wel van mijn keuken.

Column: Onze keuken - Stek Magazine

Goed vol, niet rommelig

Toen wij ons huis gingen bezichtigen, viel ik als een blok voor de keuken. De uitstraling ervan, de gezelligheid. En natuurlijk het betonnen aanrechtblad, wat een eyecatcher! Ik geniet ervan om onze mooie spullen er uit te stallen. Het is toch zonde om prachtige mokken en borden achter een deur te zetten!? In onze keuken hebben wij geen bovenkastjes waardoor de keuken een lichte, ruimtelijke uitstraling heeft. Op de zweefplanken staan al mijn pronkstukken en prullaria. De planken staan goed vol, maar ogen niet rommelig. Er is eenheid omdat veel items dezelfde kleur hebben. Zo kun je een keuken makkelijk opleuken.

Column: Onze keuken - Stek Magazine

Afblijven

Nee nee nee, de theedoek en handdoek aan mijn oven mag je niet gebruiken. Die hangen er alleen voor de sier! Oké…ik voel me een beetje beschaamd om het toe te geven, maar deze doeken heb ik gekregen of zijn mooier dan degenen die we daadwerkelijk gebruiken. Ze zijn onderdeel van de keuken en geven kleur en uitstraling. Als bezoek er toch gebruik van maakt? Tja, dan moet ik ze soms even op hun donder geven…

Angelique

Angelique is 33 jaar, interieur en fotografie zijn haar grote passie. In haar huis vind je altijd bloemen, tijdschriften en posters. Ze verandert dagelijks wel iets in huis en combineert graag goedkope, dure en zelfgemaakte spullen. Ze blogt over haar interieur en gezin op www.lieks-home.nl Je kan Angelique ook volgen op Instagram: lieks_home.

Angelique is getrouwd met Sander. Dochtertje Kiki Roos van 11 maanden. Labrador Ben, Chihuahua Puk en Zazu de kat.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.