Stek Woon & Lifestyle Magazine

Winnen: Happy Hugs kaart met vaasje

Een persoonlijk kaartje per post blijft leuk om te ontvangen en te versturen natuurlijk. Happywhatever.nl bedacht iets heel leuks om de kaart een echt cadeautje te laten zijn. Je tovert de Happy Hugs kaart namelijk in een handomdraai om tot een vaas.

 

Happy Hugs kaart

Happy Hugs kaart

De Happy Hugs kunnen aan de binnenkant beschreven worden en de ontvanger vouwt er eenvoudig een papieren vaas van. Deze kun je over een vaasje of flesje plaatsen en voilà: jouw trendy vaasje is klaar. De kaarten zijn er in 4 uitvoeringen en in 3 kleuren.

Winnen

Weet jij wel iemand wie je wil verrassen met zo’n leuke kaart met vaasje? Volg Stek Magazine op Facebook, daar vind je deze actie en ontvang je dagelijks de mooiste wooninspiratie.

Happywhatever op Flavouriteslive

Wil je producten van Happywhatever eens bekijken? Bezoek dan Flavouriteslive in de Kromhouthal in Amsterdam Noord (24, 25 en 26 november 2017). Je vindt daar heel veel leuke webshops die zich presenteren in de vorm van kleine pop-up stores.

6 reacties

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.