Stek Woon & Lifestyle Magazine

Pinkspiration: 5 x je huis stylen pink

De kleur Heart Wood is uitgeroepen tot kleur van het jaar 2018. Een oudroze tint. Ben je fan van trendkleuren zoals roze en een tintje peach? Dan zetten we graag 5 prachtige voorbeelden voor je op een rijtje. Allemaal in verschillende tinten en van badkamer tot woonkamer en slaapkamer: zo kun je je huis stylen met deze zachte kleurtjes.

huis stylen met natuurlijke tinten

# 1 Slaapkamer met Nude, wit en zacht peach

De trend ‘Nude’ is eigenlijk een andere benaming van een huidskleur. Een ideale neutrale basiskleur en combineert daarom makkelijk met andere kleuren zoals de koelere tinten wit, grijs en beige. Maar zeker ook de wat warmere tinten zoals zacht roze, lichtoranje en koper die zorgen voor een elegante uitstraling. Bekijk alle prachtige foto’s en styling tips van deze slaapkamer.

huis stylen met natuurlijke tinten

# 2 DIY tips met de kleur koper oranje

Koper oranje is een roze/oranje achtige tint die perfect combineert met fris wit, groen en koper. Ook voor deze kleur geldt dat het helemaal afhankelijk is waar je de kleur mee combineert. Met wit gaat het meer richting roze en met koperen accessoires en terra cotta tinten, wordt de kleur warmer en meer naar oranje. Bekijk alle foto’s en styling tips met de kleur koper oranje

huis stylen met roze tinten

# 3 Peach perfect badkamer

Een frisse look in de badkamer? Scoor wat leuke kaarsen, zeepjes en andere accessoires en geef je badkamer een make-over. Tip: kies een zomerse kleur zoals perzik of abrikoos en koop hiervan accessoires in verschillende tinten. Combineer met doorschijnende materialen zoals glas en plastic voor een luchtig effect. Bekijk alle prachtige foto’s van deze peach perfect badkamer en styling tips.

huis stylen met roze tinten

# 4 Huis stylen met pink

Voert in jouw huis de romantiek de boventoon? Dan mogen prachtige pasteltinten natuurlijk niet ontbreken. Met deze bank van Sofacompany hebben we in deze inrichting gekozen voor warme (zalm)roze en nude tinten. Dit laat zich goed combineren met het grijs uit de bank. De lichte en ronde meubels dragen bij aan de zachte sfeer. Om het geheel niet te zoetsappig te maken, plaatsten we de bank ditmaal tegen een muur met een stoer fotobehang. Voor een vleugje retro. Wil je graag zien hoe deze bank staat met een blauwe styling of een gele styling? Neem dan een kijkje voor deze 3 huis stylen

# 5 Werken in ‘pretty pink stijl’

Thuiswerken is ‘hip and happening’. Maar vraagt natuurlijk wel om een fijne, productieve en verantwoorde werkplek. Hoe richt je die in? Wat zijn do’s en don’ts? Je leest het allemaal in het artikel werkplekinspiratie waar we kozen voor… Je raadt het al: pink!

Fotografie & styling: Souraya Hassan | Binti Home

 

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.