Stek Woon & Lifestyle Magazine

Een must-read voor Interieurliefhebbers: Nieuwe editie Stek Magazine

Welkom bij de nieuwste editie van Stek Magazine! Deze editie is een schatkamer vol inspiratie, perfect voor iedereen die gepassioneerd is over interieur, design en duurzaamheid. We zetten de nieuwste trends voor je op een rijtje en geven je een uitgebreid verslag van de laatste woonbeurzen. Stek Magazine is een inspiratiebron voor alle interieurliefhebbers!

Wellness binnen en buiten

Leer hoe je je badkamer omtovert tot een oase van rust en je tuin tot een paradijs. Laat je inspireren door innovatieve wellnessideeën die je leefomgeving verrijken.

Duurzaam wonen

Praktische tips en innovatieve ideeën om je huis eco-vriendelijker te maken. Ontdek eenvoudige manieren om je ecologische voetafdruk te verkleinen zonder in te leveren op stijl.

Binnenkijken voor interieurliefhebbers

Verken de mooiste huizen, zowel nationaal als internationaal, en ontdek diverse woonstijlen. Geniet van exclusieve rondleidingen die je niet wilt missen. We belichten diverse woonstijlen en vertellen je alles over de mooiste materialen, gekozen door interieurliefhebbers.

Keukennieuws

Blijf op de hoogte van de nieuwste keukentrends en krijg inspiratie voor je eigen keuken. Van moderne ontwerpen tot tijdloze klassiekers, hier vind je het allemaal. Uiteraard ook aandacht voor de buitenkeuken. Want binnen en buiten zijn even belangrijk voor interieurliefhebbers.

Tuin & balkon

Laat je inspireren door de nieuwste tuintrends en transformeer je balkon tot een groene oase. Tips en trucs om elke buitenruimte functioneel en mooi te maken. Van moestuin tot tuinontwerp.

Interieurnieuws

Verken de nieuwste trends gespot op de Salon Mobile in Milaan en op Designdistrict in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Ontdek welke kleuren, materialen en ontwerpen dit jaar de toon zetten.

Woonkalender & Winkels

Een must-have voor interieurliefhebbers: onze woonkalender. Een overzicht van woon- en tuinbeurzen en de beste ‘groene’ winkels en vintage hotspots in Nederland. Zorg dat je geen enkel belangrijk evenement mist en ontdek unieke winkelervaringen. Benieuwd naar vakevenementen binnen de interieurbranche? Neem dan een kijkje in onze vakagenda

Deze editie van Stek Magazine biedt alles wat interieurliefhebbers nodig hebben voor een stijlvol, trendy en duurzaam interieur. Mis het niet! Bekijk de volledige editie en laat je inspireren door de wereld van Stek Magazine hier.

Reageer