Stek Woon & Lifestyle Magazine
Stek

Werkplek inspiratie

Het thema ‘Wonen & werken’ is ontzettend populair. Een home office inrichten op een leuke manier is een uitdaging. We geven je een flinke dosis werkplek inspiratie. Combineer materialen zoals hout en kurk met planten en groene tinten. Zo heb jij straks een heerlijke werkplek waar je geconcentreerd aan de slag kan. Kijk je mee?

Werkplek in huis | Stek Magazine

Werkplek inspiratie

Heb jij ook altijd inspiratie die je niet wilt wegstoppen in je bureaulade? Met een rol kurk van kurk24.nl maak je op maat dit leuke kurkbord en kun je gemakkelijk al je inspiratie kwijt en je tijdschriften in opbergen. Kies ook voor veel groen in je kantoor. Dat geeft energie!

Werkplek inspiratie | Stek Magazine | Wand van kurk

Magazinehouder / wijnfleshouder van kurk-design.nl

Werkplek inspiratie | Stek Magazine

Bureau in het midden

Bij werkplek inspiratie hoort ook het uitzoeken van de perfecte plek voor je bureau. Juist als je het bureau midden in de ruimte neerzet krijg je een speelser effect en benut je de ruimte optimaal! Wij kozen voor dit houten bureau van House Doctor. Fijn is ook dat je de kamer inkijkt en niet naar de muur kijkt. De kleur op de muur is Flexa Jade. Deze design klok is de Puik Art klok.

Accessoires van kurk

Het materiaal kurk komt terug in de klok en ook op het bureau met deze Table Island organizer. Je kunt er zelfs je iPad mooi in opbergen. Kurk is dus een goed materiaal om op te nemen op je noodboard voor werkplek inspiratie.

Decoratie voor op je bureau | Stek Magazine

Verlichting werkplek

Verlichting is ook niet onbelangrijk in een werkruimte. Deze prachtige lamp van Hello Boom  is een echte eyecatcher voor in je werkruimte, ontworpen door Erwin Slierings. De lamp is gemaakt van teak hout uit Costa Rica. De lamp is in hoogte te verstellen en straalt veel rust uit, wat erg belangrijk is om goed te kunnen werken!

Werkplek inspiratie | Stek Magazine
Lamp van boomstam | Stek Magazine

Accessoires voor je thuiswerkplek

Een goede bureaustijl is essentieel voor jouw thuiskantoor. Met een kleurig kussen maak je een een huiselijke sfeer van. Voor de nodige werkplek inspiratie mix en match je de leukste accessoires. Combineer praktische items voor je bureau met accessoires je je helemaal thuis doen voelen. Zo werk je het meest plezierig.

Bureau decoratie | Stek Magazine

Om je papieren bij elkaar te houden, zijn deze paperclips wel heel erg leuk.

Leuke bureauspullen | Stek Magazine
Werkplek inspiratie | Stek Magazine

Fotografie & styling werkplek inspiratie: Souraya Hassan

4 reacties

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.