Stek Woon & Lifestyle Magazine
Werkplek in huis | Stek Magazine

Bureau van goede kwaliteit aanschaffen

Voor een optimale productiviteit op de werkvloer is het werkcomfort van belang. Wanneer iemand op een comfortabele manier kan werken, zal de productiviteit automatisch hoger liggen. Andersom geldt dit natuurlijk ook. Een oncomfortabele werkplek zal een negatieve uitwerking hebben op de productiviteit. Het is daarom als werkgever slim om te investeren in een optimaal werkcomfort voor jouw werknemers. In dit geheel vormt een bureau van goede kwaliteit de basis.

Bureau van goede kwaliteit

Bureau met een riant werkblad

Een goed bureau is de basis voor een optimaal werkcomfort. Zonder bureau kun je immers geen werkzaamheden verrichten op kantoor. Maar voor welk bureau kies je? Er zijn allerlei verschillende soorten bureaus verkrijgbaar in diverse designs. Welk bureau de beste optie is, hangt af van jouw persoonlijke voorkeuren. Vind je het belangrijk dat jouw werknemers een groot bureau hebben met voldoende werkruimte? Kies dan vooral niet voor een klein bureau. Maar ga bijvoorbeeld voor een hoekbureau. Dit bureautype beschikt door de hoek over een riant werkblad. Dit bureautype is dus echt een uitkomst voor werkplekken waar voldoende werkruimte moet zijn. En ondanks de grote werkruimte die het bureau biedt, neemt het bureau zelf weinig ruimte in. 

Handig verstelbaar bureau

Niet in iedere kantoorruimte is een bureau met een groot werkblad nodig. Werken jouw werknemers bijvoorbeeld enkel op de computer? En wordt er verder weinig gebruik gemaakt van het werkblad? Dan is een hoekbureau wellicht overbodig. Maar voor welk bureautype kies je dan wel? Er zijn verschillende opties. Een bureautype dat steeds populairder wordt betreft het zit sta bureau. Dit is een bureau waaraan je zowel staand als zittend kunt werken. Het bureau is namelijk heel makkelijk te verstellen. Heb je zin om een telefoongesprek staand te voeren? Geen probleem! Je kunt het bureau snel en gemakkelijk in hoogte verstellen. Wil je vervolgens een rapport zittend typen? Dan zet je het bureaublad weer terug op een andere hoogte. Het kan allemaal met dit bureautype. 

Werkplek hoekje | Stek Magazine

Bijpassende ergonomische bureaustoel 

Het bureau vormt de basis van jouw kantoorinrichting. Maar met enkel een bureau kun je nog niet echt comfortabel werken. Voor een optimaal werkcomfort is namelijk ook een bureaustoel onmisbaar. Gelukkig is ook het aanbod bureaustoelen van goede kwaliteit groot. Kies bij voorkeur altijd voor een bureaustoel die verstelbaar is. Met een verstelbare bureaustoel kun je namelijk een goede zithouding creëren. Is een bureaustoel niet verstelbaar en werk je daardoor in een verkeerde houding? Dan liggen rugklachten op de loer. Kies dus altijd voor verstelbare kantoormeubelen. Want alleen met kantoormeubelen die verstelbaar zijn, kun jij een optimaal werkcomfort creëren. 

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.