Stek Woon & Lifestyle Magazine
ontwerpen van een nieuwe keuken

Bouwen of verbouwen? Download de nieuwe editie vol inspiratie en tips!

Je huis mooier maken, begint met keuzes maken. En laat dat nu juist vaak zorgen voor de nodige keuzestress… Niet nodig! In deze editie geven we je tips en stappenplannen om je op weg te helpen. Met mooie materialen geef je elke ruimte in huis een upgrade. Je vindt ze allemaal in deze speciale editie over verbouwen: van vloeren tot verf, van keukenbladen tot baden. In maar liefst 5 binnenkijkers delen de bewoners hun inspiratie en ervaring hoe zij hun huis bouwen of verbouwen. We wensen je veel inspiratie met deze editie van Stek Magazine!

Bouwen of verbouwen tips | Stek Magazine

Bouwen of verbouwen

Nieuwsgierig naar al die mooie binnenkijkers en tips voor bouwen of verbouwen? Download dan nu de nieuwe editie van Stek Magazine. Deze staat vol inspiratie en ervaringen over bouwen of verbouwen. Je vindt de editie in de bibliotheek van de app.

Gratis woonapp Stek Magazine

Heb je nog geen Stek Magazine app? Download gratis voor iPhone en iPad in de App Store of voor Android tablets en smartphones in Google Play. Er staat een bibliotheek voor je klaar met heel veel edities zodat altijd wooninspiratie bij de hand hebt! De mooiste binnenkijkers, tips voor een bouwen of verbouwen, interieurnieuws en duurzame woontrends vind je allemaal in Stek Magazine.

Inspiratie over bouwen of verbouwen:

  • Tips & tricks: 4 handige stappenplannen voor meer ruimte in huis
  • Keukenstyling: marmer, hout en zwart
  • Moesmeisje Kim geeft tips voor de aanleg van een moestuin
  • 5 x binnenkijken: Prachtige resultaten van grote verbouwingen
  • Rubriek groen: duurzame interieurs
  • Dit zijn de 10 meest populaire kamerplanten van 2022

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.