Stek Woon & Lifestyle Magazine

10 x Stappenplan voor verbouwing

Verhuizen of verbouwen? Dat is een veelgestelde vraag. Daarom zetten we een paar voorbeelden voor je op een rijtje. Wil jij je zolder verbouwen tot tienerdomein, de badkamer upgraden, een keuken make-over of gewoon wat praktische tips voor het indelen van een onhandige woonkamer? Doe inspiratie op met onze 10 stappenplannen voor verbouwingen: van hal tot zolder, van voortuin tot achtertuin.

Hal inrichten | Stek Magazine

Je hal als visitekaartje

De kennismaking met jouw huis begint in de hal. Vaak een rommelige ruimte met net iets te veel spullen. Belangrijk dus om eerst een goede indeling te maken en in kaart te brengen welke opbergruimtes je nodig hebt. Lees 3 tips voor het inrichten van de hal

Stappenplannen voor verbouwingen | Badkamerrenovatie | Stek Magazine

Stappenplan voor verbouwingen badkamer

Een badkamer verbouwen heeft een slim ontwerp nodig. Op welke plaats kun je de douche het beste plaatsen? Waar moet je allemaal rekening mee houden en wat zijn de nieuwste technieken? Breng in kaart waar de leidingen lopen zodat je een goed badkamerontwerp kan maken. Hoe benut je de optimale ruimte van je badkamer? Ga zelf aan de slag met dit handige stappenplan voor jouw droombadkamer.

Met slim verbouwen meer ruimte

Denk je bij meer ruimte in huis al snel aan uitbouwen of verhuizen? Het is niet altijd mogelijk maar zeker ook niet altijd nodig. Er zijn vaak genoeg opties om een betere indeling in je huis te maken. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden om optimaal gebruik te maken van de ruimte in huis. Dit kan de basis zijn voor jouw stappenplan voor verbouwingen in de rest van je woning.

Stappenplan voor verbouwingen duurzaamheid | Stek Magazine

Trend duurzaam verbouwen

Wat betekent duurzaam precies bij een verbouwing? Architect Shai van Vlijmen legt het ons uit en geeft 5 tips voor een duurzame verbouwing en materialen.

Indelen van de woonkamer | Stek Magazine | Verbouwingen stappenplan

Indelen van de woonkamer

Door goed te kijken naar de ruimte kun je jouw interieur ruimtelijker maken. Lees de tips & tricks voor het indelen van een kleine ruimte of juist het indelen van een grote woonkamer. Ook veelgestelde vragen, zoals waar plaats je de televisie en hoe maak ik ruimte voor een kinderhoek, worden beantwoord.

Zolder tot slaapkamer verbouwen | Stek Magazine

Van zolder tot slaapkamer

De zolder verbouwen tot slaapkamer kan veel extra ruimte geven voor bijvoorbeeld een gastenkamer of een extra kinderkamer. Ook de ouderslaapkamer naar zolder verhuizen kan een slimme zet zijn. Zeker als je ook de mogelijkheid hebt om op zolder een extra badkamer te realiseren. Lees nu de 5 tips voor de inrichting van de zolder als slaapkamer

Stappenplan voor verbouwingen slaapkamer | Stek Magazine
Na

Slaapkamer inrichten

De belangrijkste items voor het inrichten van de slaapkamer zijn natuurlijk het bed zelf, de gordijnen, voldoende kastruimte en verlichting. En mooie accessoires uiteraard. Lees snel een handig plan waar je allemaal aan moet denken om jouw droomslaapkamer in te richten.

Thuis werken - maar dan wel in stijl

Een werkplek thuis inrichten

We werken nog altijd veel thuis of hebben graag een eigen plekje voor de lap top, administratie en andere kantoorbenodigdheden. Waar en hoe kun je een werkplek thuis het beste inrichten? Ontdek snel een aantal goede opties voor een werkplek

In 5 stappen een concreet verbouwingsplan

In dit artikel lees je hoe je een verbouwing concreet kan realiseren en vooral hoe je begint met een stappenplan voor verbouwingen. Heb je verbouwingsplannen? Bekijk dan deze handige tips voordat je aan de slag gaat omdat het een hoop stress voorkomt!

Je keuken inrichten in vijf stappen

Je keuken inrichten tips

Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken is het best lastig om de stijl te bepalen. Een zwarte keuken is helemaal trending maar vind je zwart over 5 jaar ook nog mooi? Dan maar voor veilig wit? Een kookeiland of niet? We helpen je op weg met 5 tips voor het inrichten van je keuken

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.