Stek Woon & Lifestyle Magazine
Winnen Pluktuin boek | Stek Magazine

Winnen: Pluktuin boek van Jennita Jansen

In elke editie van Stek Magazine geeft Kim Nelissen, ook bekend als ‘Moesmeisje’, tips voor het kweken van eigen groente. Samen met Kim mogen we een heel leuk boek weggeven: Pluktuin van schrijfster Jennita Jansen. Laat in een reactie weten waarom jij heel graag dit boek wil winnen!

Pluktuin boek van Jennita Jansen | Stek Magazine | Moesmeisje

Meedoen

Laat in een reactie onderaan dit bericht weten waarom jij heel graag het boek Pluktuin t.w.v. € 17,50 wil winnen. Of wie jij het cadeau zou willen doen. Uit alle reacties wordt 1 winnaar/winnares geselecteerd. Je kan meedoen van 14 oktober tot 1 december. In de eerste week van december wordt de winnaar/winnares gepubliceerd bovenaan dit artikel. De prijs is niet inwisselbaar voor een ander product of contanten.

Over Pluktuin

Ook zonder tuin en groene vingers kun je met de supersimpele kistjesmethode je eigen pluktuin maken. Je hoeft niet eens een tuin te hebben. Een paar kistjes, potgrond en zaden is alles wat je nodig hebt. Zaai je eigen bloemen en kweek ze op tot een mooie sterke plant met de mooiste bloemen. Hoe je vervolgens van die plukbloemen een stijlvol boeket maakt, daar geeft het boek Pluktuin ook al antwoord op. Dus, handen uit de mouwen: kweken, oogsten en elke week een bos moois op tafel. Met de revolutionaire kistjesmethode kan iedereen -écht iedereen- z’n eigen pluktuin hebben. Pluktuin bestellen

Over Moesmeisje

Kim Nelissen heeft een eigen tekstbureau en woont middenin Utrecht stad. In een klein beneden-appartement met een stadstuintje. Met haar website moesmeisje.nl wil ze laten zien dat je geen enorme moestuin nodig hebt om toch eigen verse groenten te eten. Met goed plannen, de zaaiafstanden niet altijd te nauw nemen en op een slimme manier jouw groentes kiezen, is er meer mogelijk dan je denkt. In een vaste rubriek in Stek Magazine deelt zij al haar tips met jou voor jouw eigen pluktuin.

65 reacties

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play
 
Stek Magazine nieuwste editie cover