Stek Woon & Lifestyle Magazine

Winnen: Ricola Moestuin cadeautjes

Deze winactie is afgelopen. De winnaars van de Ricola Moestuin cadeautjes zijn bekend. We feliciteren Johan de J. met het winnen van de Seeding Kit. De posters zijn gewonnen door Renee v. B, Lottie H en Ilse Y. Jullie ontvangen een e-mail zodat de prijzen naar jullie toegestuurd kunnen worden.

We hebben weer een heel leuke winactie voor onze moestuinliefhebbers. Of juist voor iedereen die goede ‘groene’ voornemens heeft en in 2021 een moestuintje wil beginnen. In samenwerking met Moesmeisje.nl en Ricola.com hebben we een aantal mooie prijzen. Lees snel verder wat je kan winnen en hoe je meedoet om Ricola moestuin cadeautjes te winnen!

Ricola moestuin | winactie Stek Magazine

Ricola moestuin

We hebben vier mooie prijzen van Ricola moestuin. Je kan 1 Ricola Seeding Kit winnen en drie keer keer een Ricola Kruidenposter. De prijs is niet inwisselbaar voor een ander product of contanten. Laat in een reactie onderaan dit bericht weten waarom jij heel graag een poster en of Seeding Kit wil winnen. Of wie jij het cadeau zou willen doen. Uit alle reacties worden 4 winnaars geselecteerd. Je kan meedoen van 1 december tot en met 24 december 2020. In de eerste week van januari 2021 worden de winnaars bovenaan dit artikel bekend gemaakt.

Ricola moestuin | winactie Stek Magazine

Over Ricola

De kruidentelers beginnen vanaf half april met zaaien voor de bekende kruidenpastilles van Ricola. De kruiden zijn zeer gevoelig tijdens de eerste groeifasen. Om te voorkomen dat er iets gebeurt met de gewassen door bijvoorbeeld plotseling intredende kou, wachten de telers soms wel een maand of langer voordat ze op hoger gelegen gebieden zaaien. Ricola heeft geduld met planten en geeft ze alle tijd die nodig is om op natuurlijke wijze te groeien en te bloeien. Met de leuke Ricola moestuin Seeding Kit kun jij thuis ook deze kruiden laten groeien!

Over Moesmeisje

Kim Nelissen heeft een eigen tekstbureau en woont middenin Utrecht stad. In een klein beneden-appartement met een stadstuintje. Met haar website moesmeisje.nl wil ze laten zien dat je geen enorme moestuin nodig hebt om toch eigen verse groenten te eten. Met goed plannen, de zaaiafstanden niet altijd te nauw nemen en op een slimme manier jouw groentes kiezen, is er meer mogelijk dan je denkt. In een vaste rubriek in Stek Magazine deelt zij al haar tips met jou voor jouw eigen pluktuin.

128 reacties

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.