Stek Woon & Lifestyle Magazine

Winnen: Deel jouw tegelkeuze

Ben jij op zoek naar nieuwe tegels voor in huis? Of het nu voor de woonkamer, badkamer, keuken of tuin is, in de handige tegelconfigurator powered by Douglas & Jones, vind je alle mogelijke combinaties en series. Zowel de eigen collectie van Douglas & Jones als de collecties van vtwonen en Studio Piet Boon. Deel jouw tegelkeuze via Facebook of Pinterest. Je kan ook twee 2 opties maken en jouw vrienden vragen je te helpen kiezen. Vergeet niet de #stekmagazinedouglasjones erbij te zetten zodat we kunnen zien dat je meedoet. En je account moet openbaar zijn. Je maakt daarmee kans op een Stek Magazine Interieurstyliste bij jou thuis t.w.v. € 250,-!

Stap voor stap de perfecte tegelkeuze

Open de configurator en ga meteen aan de slag met jouw tegelkeuze. Kies eerst de ruimte waarvoor jij tegels wil uitzoeken. Selecteer vervolgens zowel de wand- als de vloertegels. Je kunt kiezen uit heel veel verschillende collecties, kleuren en afwerkingen. En er zijn eindeloos veel verschillende formaten. Van mozaïek tot een vierkante meter. Leef je helemaal uit! Ben je tevreden met het eindresultaat? Klik op de deel-button en plaats jouw resultaat op Pinterest of op Facebook. Zorg ervoor dat je #stekmagazinedouglasjones bij je resultaat plaatst zodat we kunnen zien dat je meedoet.

Stek Magazine tegel configurator

Extra kans

Om je te inspireren geven we je alvast een aantal van onze favoriete resultaten. Uiteraard mag je deze ook pinnen en delen via Facebook om kans te maken. Vergeet ook hierbij niet om daar #stekmagazinedouglasjones bij te plaatsen.

Actievoorwaarden

Deze actie wordt uitgeschreven door Tegelgroep Nederland en Stek
Magazine. De actie loopt van 1 december tot en met 14 januari 2029. Uit alle deelnemers wordt één winnaar getrokken. De winnaar van de actie wordt voor 15 februari 2020 bekend gemaakt via deze site en de Facebookpagina van Stek Magazine. Voor deelname aan de actie geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Deelname is gratis. De prijs is niet in te wisselen voor contanten.

2 reacties