Stek Woon & Lifestyle Magazine

WINACTIE: Overnachting in hotel ‘The Den’

Met de opening van lifestyle hotel The Den heeft Den Bosch er een nieuwe hotspot bij. Met maar liefst 160 kamers is The Den het grootste hotel van de stad. Tot in de puntjes gestyled en voorzien van de mooiste materialen en merken zoals Duravit en Dekton by Cosentino. En jij kan een overnachting winnen! Hoe? Laat in een reactie onderaan dit bericht weten met wie jij graag een nachtje in dit trendy hotel wil slapen of doe mee via onze Facebook pagina of Instagram account Dubbel meedoen aan deze winactie mag natuurlijk ook.

Winactie hotel The Den

Over ‘The Den’

Het ontwerp van hotel The Den en de keuze voor dessins valt allemaal samen met het thema water. Het is een directe link met het waterstelsel waar Den Bosch bekend om is. Het ontwerp en het interieur van het hotel is tot stand gekomen door een goede samenwerking tussen Vastgoedeigenaar Build to Built, HDVL Designmakers en HIP Studio voor het interieurontwerp en HomrisB8 voor het meubelontwerp. Overal in hotel The Den zie je de vloeiende lijnen en organische vormen van water terug. Zoals op het folie op de ramen en in de prachtige kleurkeuzes in blauwe en groene tinten.

Winactie hotel The Den

Tot in detail voorzien van de meest kwalitatieve afwerking en hoogwaardige materialen. Zo is gekozen voor de kwaliteit en het moderne design van het merk Duravit voor de stijlvolle badkamers en openbare toiletruimtes. Voor de bladen van de wastafels is gekozen voor Dekton by Cosentino. Ook in de rooftopbar met indrukwekkend uitzicht, vind je het prachtige Dekton materiaal.

Winactie hotel The Den

Winactie overnachting The Den

Deze winactie wordt uitgeschreven door Portfolio hotel The Den en Stek Magazine. Je kan meedoen van 15 oktober tot en met 31 november 2022. We selecteren uit alle deelnemers op willekeurige en onafhankelijke wijze één winnaar. De winnaar wordt na 1 december 2022 bekend gemaakt op deze site. Je kan deelnemen vanaf 18 jaar. Deelname is gratis. De te winnen prijs is een overnachting in een standaardkamer voor twee personen in Hotel The Den op basis van beschikbaarheid. Je kan de prijs niet inwisselen tegen contanten of andere producten. Deze winactie is op geen enkele manier gesponsord door of in samenwerking met Facebook en of Instagram.

16 reacties

  • Samen met mijn man wil ik graag een aantal dagen naar Den Bosch. Zo vaak rijden we er langs maar nooit hebben we de tijd om te stoppen. Lekkere Bossche Bollen eten, een stadswandeling maken, een rondvaart en genieten van dit spectaculaire hotel The Den met een verhaal lijkt ons een Uitje met een hoofdletter U! Wij loten maar wat graag mee Stekmagazine.

  • Een super de luxe hotel waar over nagedacht is. The Den met allerlei noviteiten waar ik samen met mijn partner wil komen logeren. Wat prachtig ingericht en allerlei snufjes maken me helemaal nieuwsgierig. Ik kom graag naar Den Bosch stekmagazine en wentel me onder in de Brabantse gastvrijheid.

  • Mijn 2 dochters hebben het de laatste 6 jaar erg moeilijk gehad, ik ben chronisch ziek (syringomyelie) en tot een half jaar geleden heb ik 2,5 jaar compleet op bed gelegen. Mijn meiden van nu inmiddels 14 en 17, hielp3n me onder de douche, deden boodschappen ,kookten, etc. We zijn sinds 6 jaar echt met ons 3tjes ook geen familie meer in Nederland. Dus het is niet makkelijk, ik ben erg hard aan hetvwerk met mezelf en ben al wat vaker uit bed al heb ik beneden ook een ziekbed. Ieder baby stapje is er 1. Ik en mijn meiden zouden graag eens weg gaan omdat ik altijd in huis zit, en als ik eens weg zou willen naar een andere plek , ik dus zeker een hoteltje nodig heb. Ik zou heel graag 1 van mijn meiden eens op deze manier willen verwennerij.

  • Met Geraldine Kemper. Tja, iets te dromen moet er blijven. Maar het hotel lijkt mij op zichzelf al een droom dus samen met mijn vrouw wordt dit ook geweldig. En nu hopen dat ze dit niet leest..l.

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.