Stek Woon & Lifestyle Magazine
Stek Magazine - 5 x mooie vazen

5 x mooie vazen voor bloemen

Verse bloemen maken elke ruimte mooi! Haal losse bloemen en stel je eigen boeket samen of pluk gewoon een paar uit de tuin. Zet ze in een mooie vaas en geef ze een plekje. We zetten vijf mooie vazen voor je op een rijtje die je direct kunt bestellen. Vijf totaal verschillende en van diverse materialen. Net even wat anders dan de standaard doorzichtige vazen. En… Vaasjes kun je tenslotte niet genoeg hebben!

Stek Magazine - 5 x mooie vazen

#1 Muuto Silent Vaas 

Andreas Engesvik heeft deze Muuto vaas voorzien van een zeer eenvoudig design. De focus ligt op de vorm van de vaas en dat is ook precies waar de Silent zijn karakter van krijgt. Het serene design geeft je een tijdloze vaas.
€ 35 | Bestel

5 x mooie vazen

#2 FIGR1 Block 2 Reageerbuis Vaasjes

Slimste. uitvinding. ooit. Een reageerbuisje in een houten houder, zo simpel kan het zijn! Gebruik dit fantastische FIGR1 ontwerp als vaasje, tandenborstelhouder of verzamel er jouw haarschuifjes in. Natuurlijk gemaakt van prachtig hout.
€ 26,95 | Bestel

Stek Magazine - 5 x mooie vazen

#3 &k amsterdam Avant Vazen Set van 3

De &k amsterdam Avant Vazen set bestaat uit 3 gekleurde vaasjes waarbij goud gecombineerd is met de mooiste neutrale kleuren. De vazen zijn gemaakt van prachtig porselein en passen perfect op de vensterbank, eettafel of een dressoir.
€ 33,99 | Bestel

De 3 vazen hebben verschillende afmetingen:
H 9,5 x Ø 10,5 cm
H 11 x Ø 8 cm
H 13,2 x Ø 8,3 cm

5 x mooie vazen

#4 Pepe Heykoop Paper Vaas Cover L 40 cm

Tover je lege fles om in een echte designvaas. Het kan met de Paper vaas cover van Pepe Heykoop. De cover doe je om de fles, et voilà, superstylish! Extra mooi: de productie van deze covers heeft al 100 Indiase vrouwen aan een eerlijke baan geholpen.
€ 19 | Bestel

Stek Magazine - 5 x mooie vazen

#5 PT Nimble Bottle Vaas

Jouw bloemen hebben nog nooit zo’n mooie plaats gehad in huis. De ijzeren Nimble Bottle vaas van PT is afgewerkt met een zand coating, wat een ruw en stoer effect geeft. Door de flessenvorm zet je deze vaas ook leeg heel leuk neer.
€ 22,20 | Bestel

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.