Stek Woon & Lifestyle Magazine

Wil jij laten weten dat je aan iemand denkt?

Niets is fijner dan op de bijzondere momenten in je leven merken dat anderen aan je denken. Het maakt niet uit wat er gebeurd is, van een beetje aandacht van iemand anders word je even opgetild. Toch is het niet altijd eenvoudig om te bepalen wat je aan iemand moet geven. Veel mensen hebben allergieën of diëten en kunnen of willen daardoor heel veel dingen niet eten waardoor het riskant is om voedsel op te sturen. Als je niet veel verstand hebt van bloemen, kan het zomaar gebeuren dat je een boeket opstuurt waar iemand allergisch voor blijkt te zijn. Hier moet je uiteraard niet aan denken. Vandaar dat het goed is om te weten dat er een alternatief is dat altijd in de smaak valt: een boeket droogbloemen.

Droogbloemen inspiratie | natuurlijk bloemen

Wat zijn droogbloemen? 

Zoals de naam al aangeeft, zijn droogbloemen gedroogde bloemen. Door het droogproces is al het vocht uit de bloem gehaald waardoor een bloem ontstaat die niet vatbaar meer is voor verwelking. Daardoor kan een droogbloem heel lang mooi blijven. Er zijn allerlei soorten bloemen die je goed kunt drogen en dus zijn er ook heel veel mogelijkheden om prachtige boeketten van droogbloemen te maken. Een groot voordeel van deze boeketten is dat ze heel lang kunnen blijven staan. Dat in tegenstelling tot een regulier bosje bloemen dat na een week enkel nog maar tot zijn recht komt in je groene container. Wil jij daarom iemand verrassen en laten weten dat je aan hem of haar denkt? Ga dan droogbloemen bestellen. Dit kun je eenvoudig online doen, bijvoorbeeld op de site Natuurlijk-Bloemen.nl

Droogbloemen inspiratie | natuurlijk bloemen

Heerlijk geurende bloemen 

Een wijdverbreid misverstand over droogbloemen is dat zij zo uitgedroogd zijn dat zij ook hun frisse geur verloren hebben. Niets is echter minder waar dan deze aanname. Droogbloemen verliezen hun geur namelijk niet. Geef je iemand dus een boeket droogbloemen, dan geef je ook een reuksensatie cadeau. Je combineert met een droogboeket het beste van alle werelden: je koopt een boeket dat langdurig mooi blijft, dat heerlijk geurt en waar iemand niet allergisch voor kan zijn. Wil jij daarom echt iets bijzonders geven aan iemand waar je om geeft, kijk dan snel even welke droogbloemen jij wilt bestellen. Er is heel veel keus dus je zult altijd slagen. 

Droogbloemen inspiratie | natuurlijk bloemen

Enkele handige tips

Wil jij zorgen dat je zo lang mogelijk van je droogbloemen kunt genieten? Zorg er dan altijd voor dat ze niet in direct zonlicht worden gezet. Hierdoor gaan ze namelijk snel achteruit. Probeer de bloemen ook goed droog te houden, dus vermijd vochtige ruimtes. Tot slot, pak de bloemen altijd voorzichtig uit hun verpakking zodat je ze niet beschadigt. Zo weet je zeker dat je lange tijd plezier gaat beleven aan jouw prachtige boeket. Bekijk de mogelijkheden even op de site en geef dan vandaag nog je bestelling door.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.