Stek Woon & Lifestyle Magazine

Outdoor collectie Rolf Benz

Het Duitse design meubelmerk Rolf Benz introduceerde dit voorjaar hun eerste serie tuinmeubilair. De Outdoor collectie Rolf Benz heet YOKO en omvat alle meubels die je nodig hebt voor een diner in de tuin of een borrel op het (dak)terras.

Rolf Benz Yoko tuinmeubelen | Stek Magazine

Zonnig design

Yoko betekent letterlijk zon. Hiermee doet de nieuwe outdoor collectie Rolf Benz zijn Japanse naam alle eer aan. Toan Nguyen is verantwoordelijk voor het ontwerp. De internationaal bekende ontwerper uit Milaan wordt wereldwijd gewaardeerd voor zijn duurzame ontwerpen.

Outdoor collectie Rolf benz Yoko | Stek Magazine

Flexibel

De bank is zeer flexibel samen te stellen. Van roestvrij staal creëer je eenvoudig banken, hoekbanken, een voetenbankje en ligbedden. Daarbij kunnen de zitkussens in verschillende lengtes worden uitgevoerd. Ook de rugkussens kunnen flexibel aan het frame worden gekoppeld zodat verschillende variaties mogelijk zijn.

Luxe en comfort

De Outdoor collectie Rolf Benz YOKO is niet alleen modern en functioneel. Het biedt een bijzonder luxueus zitcomfort, dat de fans van Rolf Benz al kennen. Zo heeft het merk de exclusieve kwaliteit aangepast aan de omstandigheden buiten. Hierdoor kun je ook in de openlucht heerlijk loungen.

Outdoor collectie Rolf benz Yoko | Stek Magazine

Kleuren en materialen

De grote variatie aan kleuren en materialen die we van Rolf Benz kennen, kan ook met Rolf Benz outdoor collectie YOKO. Het aluminium frame van de bank is in drie afmetingen leverbaar. Waarbij het onderframe is afgewerkt met een antracietkleurige poederlak. Omdat het oppervlak ontwikkeld is voor buitengevels, maakt dit de meubels robuust en weerbestendig.

Zachte stoffen

Ook de zachte stoffen zijn eveneens weerbestendig en qua kleur afgestemd op het aluminium frame. Je hebt een ruime keuze aan exclusieve stoffen. Praktisch in gebruik omdat je alle bekleding kan afnemen en wassen. Een fraai detail is de band van het bankframe en het koord van het vlechtwerk in de stoel.

Outdoor collectie Rolf benz Yoko | Stek Magazine

Natuurlijke omgeving

Met de bladen voor de bank, de salon- en de eettafels past de Rolf Benz Outdoor collectie YOKO zich op fraaie en natuurlijke wijze aan de omgeving aan. Ze zijn everbaar in teak, Emperador Extra, Calacatta glad en keramiek Naturali en Pietre.

Meer informatie rolfbenz.nl

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.