Stek Woon & Lifestyle Magazine

Oude garage als werkplek

Het is mijn passie om te ontwerpen; interieurproducten en interieurs. Hierbij is er één ding wat als een rode draad door mijn werk heen loopt en dat is het hergebruik van materiaal. Zelfs mijn studio in een oude garage, daar waar ik creëer, is in feite ‘hergebruik’.

Garage ombouwen tot werkplek

Oude garage als werkplek

Toen ik op zoek was naar een eigen werkplek, buiten huis, met ruimte voor al mijn gevonden materialen, plek voor een grote werkbank en tafel, stuitte ik op deze oude garage. Knaloranje muren en een met verf besmeurde tegelvloer, een smeerput en zichtbare oude leidingen. “Wat zie je daar nu in?!”, zouden velen zich afvragen…

Garage ombouwen tot werkplek Garage ombouwen tot werkplek

Garage ombouwen tot werkplek

Toch viel ik meteen voor deze ruimte, juist door het rauwe elementen, het doorleefde karakter en ook niet onbelangrijk, het mooie warme licht door de vele ruitjes ramen.

Garage ombouwen tot werkplek

 

Industriële look

De oranje muren werden overgesausd met een mooi warme grijsgroene kleur in combinatie met veel wit. De tegels, ruwe houten trap en leidingen liet ik voor wat ze waren. Juist mooi! Een industriële look.

Garage ombouwen tot werkplek

De ruimte heb ik gevuld met een grote werkbank, essentieel! Niet alleen voor het ontwerpen van de lampen, maar ook om mooie vondsten op uit te stallen.

Garage ombouwen tot werkplek

Natuurlijk ook een grote tafel, want deze plek moet gedeeld kunnen worden met meerdere mensen. Voor het geven van een workshop of gewoon om even een kop koffie te komen drinken en elkaar te inspireren met verhalen en ideeën.

Garage ombouwen tot werkplek Garage ombouwen tot werkplek Garage ombouwen tot werkplek Garage ombouwen tot werkplek

Alles wat er in deze ruimte staat is te koop, alles mag door. Het leukste is misschien wel om iets moois voor in je interieur te vinden! Wanneer het weer verkocht wordt mag ik weer op zoek naar iets nieuws. En zo blijf je creatief en jezelf in beweging houden.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.