Stek Woon & Lifestyle Magazine

Winactie & korting: Beurs Eigen Huis

Huis kopen, bouwen of verbouwen? Noteer in je agenda ‘Beurs Eigen Huis’ en realiseer ook jouw droomhuis! De beurs vindt plaats van 6 tot en met 8 oktober in de Jaarbeurs Utrecht. Lees snel verder voor alle informatie over deze leuke beurs en een speciale Stek Magazine kortingscode.

Winactie Beurs Eigen Huis

Kunnen we jou blij maken met twee gratis toegangskaarten? Laat dan in een reactie weten waarom jij graag deze beurs wil bezoeken. Op 28 september maken we de 5 winnaars bekend. Wil je extra kans maken? Like dan onze Facebook pagina. Je maakt daarmee niet alleen kans op toegangskaarten maar ontvangt ook dagelijks de leukste wooninspiratie en tips.

Beurs Eigen Huis korting

Goed advies nodig voor je bouw- of verbouwplannen? Zet dan een bezoek aan Beurs Eigen Huis op je to-do list! Ook voor inspiratie voor je tuin, keuken of interieur ben je hier op het juiste adres. Bezoek van 6 t/m 8 oktober Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht. Met ruim 200 exposanten de grootste, maar ook meest sfeervolle bouw- en verbouwbeurs van Nederland. Kom langs en realiseer ook jouw droomhuis! Bestel snel jouw toegangskaarten met € 5- korting. Vul hier de speciale Stek Magazine kortingscode STK1710 in voor jouw Eigen Huis Beurs toegangskaarten.

Advies van experts

Zelf een huis bouwen… wie droomt daar niet van? Alles helemaal maken zoals je dat voor ogen hebt. Een leuk proces, maar waar ga je beginnen en waar moet je rekening mee houden? Je moet zoveel keuzes maken. Een bezoek aan Beurs Eigen Huis helpt je bij het maken van deze keuzes. Of heb je grootse verbouwplannen of ga je een kleine verbouwing tegemoet? Zit je middenin een verbouwing of sta je aan het begin van het project? Wat je ook van plan bent en wat de status ook is, bij Beurs Eigen Huis zit je goed!

Start met een goede voorbereiding

Laat je goed informeren over alle mogelijkheden die er zijn. En dat zijn er nogal wat! Op Beurs Eigen Huis zijn alle experts die je nodig hebt bij de bouw van je droomhuis aanwezig: architecten, huizenbouwers, aannemers, bouwadviseurs, makelaars en kavel-aanbieders. Samen met hen is het makkelijker kiezen voor die grote woonkeuken, het mooie zicht op de tuin of juist het bouwen van een heel duurzaam huis zonder energierekening.

Kortingscode beurs Eigen Huis

Materialen en trends

Bij het maken van keuzes voor je droomhuis is het goed om op de hoogte te zijn van de nieuwste bouwmaterialen, isolatiemogelijkheden en trends. Op Beurs Eigen Huis is dit alles terug te vinden onder één dak. Wat is er op het gebied van ramen, deuren en kozijnen? Kies je voor hout, tegels of een gietvloer? En ook voor de laatste interieur-, keuken en tuintrends ben je bij Beurs Eigen Huis op het juiste adres. Naast de ruim 200 stands waar je advies op maat in kan winnen, zijn er ook de hele dag door interessante lezingen op het sprekerspodium te volgen.

Heb je een plattegrond? Vergeet deze dan niet mee te nemen. Zo kun je nog gerichter de beurs bezoeken! Kijk voor meer informatie over openingstijden, bereikbaarheid en deelnemers op realiseerjedroomhuis.nl

 

7 reacties

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.