Stek Woon & Lifestyle Magazine
Lounge collectie Blomus | Stek Magazine

Nieuw: Blomus outdoor collectie

Met de eerste zonnestralen hebben we alweer zin om naar buiten te gaan. Tijd om aandacht te besteden aan een mooi terras in de tuin Zodra het echt mooi weer is, kunnen we meteen lekker genieten. We zetten daarom graag de nieuwe Blomus outdoor collectie in het zonnetje! Sinds 1961 ontwerpt blomus producten om meer sfeer te brengen in de tuin, het terras of het balkon. Nu in 2020 lanceert blomus haar eerste outdoor lounge collectie, ontworpen door kaschkasch.

Blomus outdoor collectie | Stek Magazine

Blomus outdoor collectie

De naam van de Blomus outdoor collectie is Stay. Hij bestaat uit een loungestoel, een daybed, een poef, kussens en een side table. Deze meubels zijn zeer flexibel waarmee je je terras of tuin omtovert tot een nog mooiere plek om te relaxen.

Lounge stoelen | Stek Magazine

Relaxing in de zon

Blomus koos bewust om een loungestoel en een daybed te lanceren. Tijdens het zonnen, lezen of als je iets wilt drinken of eten, moet je altijd in een comfortabele houding kunnen zijn. Meer ‘gezelligheid’? De collectie bevat ook een vierkante poef die kan worden ingezet als voetenbankje of als een extra zitplek. kaschkasch heeft met elk comfort detail rekening gehouden. Zo bevat de collectie ook kussens die zijn gemaakt van dezelfde stof zodat je je rug en hoofd kan ondersteunen.

Blomus outdoor collectie | Stek Magazine
Buiten verlichting | Stek Magazine

Duurzame materialen

De Blomus outdoor collectie is gemaakt van duurzaam, waterafstotend textiel dat snel droogt. Ook is het bestand tegen bijna alle weersinvloeden. Met de traditionele Duitse grondigheid is er ook nog een beschermhoes gemaakt voor Stay.

Blomus outdoor collectie | Stek Magazine

Bijpassende tafel

Wat is een succesvolle meubelcollectie zonder een kleine en functionele tafel die kan worden verschoven en ingezet waar nodig? Daarom heeft kaschkasch een ronde tafel ontworpen vervaardigd van gepoedercoat aluminium. Stay is leverbaar in grey, white en magnet waardoor de collectie perfect wordt opgenomen in een natuurlijke omgeving, of dat nu een groene tuin is of een strandachtige setting aan de kust.

Blomus outdoor collectie | Stek Magazine

Stay is verkrijgbaar vanaf maart via blomus dealers en via blomus.com

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.