Stek Woon & Lifestyle Magazine

Landelijk, Scandinavisch & industrieel: kijkje bij Sabine

Huis en tuin van Sabine

Soort huis: 2 onder 1 kap
Soort bouw: bestaande bouw
Woonoppervlak: 100 – 150 m²
Aantal kamers: 6
Woonstijl: Landelijk, Scandinavisch, industrieel
Instagram: @Sk_homemadeliving

Landelijke inrichting woonkamer

Landelijk, Scandinavisch en industrieel

Sabine woont in een twee-onder-één kap woning. Ze omschrijft haar woonstijl als: Landelijk, Scandinavisch en industrieel. Sabina over haar huis: “Ons huis heeft aan de voorkant al een aparte uitstraling door een soort toren waar de trap naar de eerste verdieping in zit. Ik hou zelf van grove meubelen en daarom heb ik voor teakhout gekozen. Dit heb ik gemengd met zwart, grijs en wit.”

Gezellige tuin

Sabine geeft ons ook een kijkje in haar sfeervolle tuin die wat stijl betreft helemaal aansluit met de inrichting van het huis. Sabine over haar tuin: “We hebben een heerlijke tuin met diverse plekjes om te zitten. Ook wat beplanting voor een gezellige sfeer en een fijne overkapping.”

Dank je wel Sabine voor het delen van jouw foto’s en het kijkje in jouw huis en tuin!

Deel jouw mooiste stek

Heb jij ook een mooi huis waar je heel trots op bent? We zijn heel benieuwd naar jouw stijl! Heb je bijvoorbeeld een prachtig ingerichte woonkamer, een droomtuin, een beauty van een slaapkamer of net een nieuwe badkamer? Dan vinden we het heel erg leuk als je ons een kijkje geeft in jouw huis. Upload jouw foto’s, deel het met ons en maak jouw eigen binnenkijker of buitenkijker.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.