Stek Woon & Lifestyle Magazine

Ons thuis aan de andere kant van de wereld

Huis en interieur van Lisa

Soort huis: huis in het buitenland
Soort bouw: zelfgebouwd
Woonoppervlak: meer dan 250 m²
Aantal kamers: 6
Woonstijl: Scandinavisch
Instagram: @whiteandwander

Thuis in Sydney

Binnenkijken bij Lisa in Sydney. Zij bouwde hier haar droomhuis. Een thuis ver weg van huis. Lisa bouwde een huis in Sydney. Ze heeft het prachtig ingericht en noemt het 'haar thuis aan de andere kant van de wereld'.

Thuis in Sydney

Mijn man en ik hebben samen met een architect ons droomhuis ontworpen en laten bouwen door een lokaal bouwbedrijf in Sydney. Voor Hollandse begrippen is het enorm groot, maar hier valt het reuze mee! We hebben bewust gekozen om alle materialen voor de bouw en de inrichting via kleinere bedrijven en winkels te kopen.

Mijn stijl is Scandinavisch, mijn Koreaanse man vindt Feng Sui erg belangrijk. Deze combinatie heeft gezorgd voor een licht huis met een goede flow. Iedereen die hier binnenkomt zegt dat het zo fijn ‘voelt’. En daar ben ik het helemaal mee eens… ons huis is een thuis- helemaal aan de andere kant van de wereld!”

Lisa bouwde een huis in Sydney. Ze heeft het prachtig ingericht en noemt het 'haar thuis aan de andere kant van de wereld'. Lisa bouwde een huis in Sydney. Ze heeft het prachtig ingericht en noemt het 'haar thuis aan de andere kant van de wereld'.

Dank je wel Lisa voor het delen van jouw foto’s en het kijkje in jouw huis!

Deel jouw mooiste stek

Heb jij ook een mooi huis waar je heel trots op bent? We zijn heel benieuwd naar jouw stijl! Heb je bijvoorbeeld een prachtig ingerichte woonkamer, een droomtuin, een beauty van een slaapkamer of net een nieuwe badkamer? Dan vinden we het heel erg leuk als je ons een kijkje geeft in jouw huis. Upload jouw foto’s, deel het met ons en maak jouw eigen binnenkijker of buitenkijker.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.