Stek Woon & Lifestyle Magazine
Casa da tataui

Binnenkijken: Portugees interieur

Interieurarchitecte Vera Lachia uit Portugal ontwerpt prachtige zomerhuizen. Dit huis heet Casa Tataui. De subtiele kleurcombinaties komen terug in alle kamers en de buitenruimte van het huis. Mooie basistinten in combinatie met natuurlijke materialen zoals de grote boomstamtafel in de living en het bamboe in de patio. Een prachtig Portugees interieur met hedendaagse kleuren en materialen.

Inspiratie: Portugees interieur

Vera Lachia, een gepassioneerde interieurarchitecte uit Portugal, weeft haar vakmanschap en creativiteit samen in het betoverende ontwerp van Casa Tataui, een oase van rust en verfijning. Haar bekwame hand leidt tot een perfecte harmonie van subtiele kleurtonen die zich door alle kamers en de buitenruimte van het huis verspreiden. De prachtige basistinten vloeien samen met de warmte van natuurlijke materialen, zoals de imposante boomstamtafel die het middelpunt vormt van de woonkamer, en het rustgevende bamboe dat de patio omhelst. Casa Tataui ademt de ziel van Portugal uit, met een modern tintje dat spreekt van tijdloze elegantie. Het is een meesterwerk van hedendaags design, doordrenkt met de warmte en charme van de Portugese levensstijl.

Meer informatie: www.veraiachia.com

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.