Stek Woon & Lifestyle Magazine
wadia complete

Neutrale basistinten: kijkje in een loft

Binnenkijken is altijd leuk voor de nodige wooninspiratie en het opdoen van ideeën voor een huis inrichting. We nemen een kijkje in deze loft in New York. Mooie basistinten aangevuld met hier en daar een kleurtje. Een heerlijk lichte woonkamer met een verrassend element in de vensterbank. Kijk je mee?

Basistinten met kleuraccenten in een loft in New York

 

Loft met verrassende details

Modern en eigentijds typeren de ontwerpen van architectenduo Joseph Tanney en Robert Luntz van bureau Resolution: 4 Architecture. Bij een loft denk je misschien al snel aan industrieel. Dit ontwerp is dat op een aantal details na absoluut niet. Het heeft voornamelijke een basis van wittinten met hier en daar een fijn kleuraccent.

Minimalistische keuken

Enige industriële elementen vind je in de keuken. Stoere lampen en ijzeren barkrukken geven de minimalistische keuken de nodige pit. Glanzende en matte materialen worden afgewisseld. Door de vele lichtinval krijg je bij matte materialen niet een te grote reflectie.

 

Vensterbank als kast

Mooie grote elementen maken een statement in een woonkamer. Verrassend detail is de vensterbank met glanzende ombouw. Met een handig uitklap systeem zie je hoeveel ruimte er schuilt in de vensterbank. Zo kan je lekker veel rommeltjes kwijt terwijl het niet in zicht in en zo’n ombouw staat ook nog eens heel mooi.

Basistinten met kleuraccenten

Ook op de bovenverdieping vind je dezelfde witte basistinten met hier en daar een keuraccent. Het fijne van een neutrale basis is dat je nog eens kan wisselen met de accessoires. De muur in de slaapkamer heeft veel kleurrijke tekeningen van de kinderen. Een leuk idee om je slaapkamer muur mee op te vrolijken.

Kleur in de kinderkamers

Rood is lekker vrolijke kleur voor de kinderkamer van een meisje. Leuk dat hier ook gekozen is voor een schommelstoel in het opvallende rood.  De rode appel op de muur en accessoires maken het plaatje compleet. In de jongenskamer vinden we blauwe accenten. Leuk detail zijn de plankjes boven elkaar met de blauwe spulletjes. Een rustige maar toch gezellige kinderkamer.

 

Fotografie: re4a.com

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.