Stek Woon & Lifestyle Magazine

Beachclub ‘Angies Place‘

Ralph en Angelique wonen samen met hun drie kinderen, Liv, Finn en Lois, en shiba inu Yori in het pittoreske Weesp. Ze kochten hier een boven- en benedenwoning waarvan ze één droomhuis maakten. Na zes jaar verbouwen is ook de tuin een droomplek geworden: een ware beachclub-look waar je heerlijk kan nazomeren! Angelique en haar gezin inspireren dagelijks veel Instagram fans. Neem een kijkje bij Beachclub ‘Angies Place’.

Angies place instagram tuin | Stek Magazine

Buitenparadijs Angies Place

We gaven je eerder al een kijkje in het prachtig verbouwde huis van Ralph en Angelique. Nadat ze de verouderde woningen hadden omgetoverd tot één prachtig geheel, was de tuin aan de beurt. Angelique: “We hebben de indeling van de tuin eigenlijk gehouden zoals deze was. Via Pinterest heb ik het idee voor de schutting gevonden. Toen kwam ik op het idee om die door te trekken naar de deuren en uiteindelijk naar de overkapping. Zo is ook de tuin een geheel. We hebben een ruime zithoek gemaakt met een fijne open haard. Hier brengen we heel wat uurtjes door. En er zijn heel wat heerlijke hoekjes!”

Overkapping in de tuin met witte banken | Stek Magazine
Angies place instagram tuin | Stek Magazine

Eerste zonnetje

Bij de openslaande deuren naar buiten kom je het eerste zitje van de tuin tegen. Angelique: “Met een klein zonnetje kan je al heerlijk zitten op de bank bij de openslaande deuren. Dit is echt een heel fijn plekje om ‘s morgens te beginnen met een kopje koffie.” Voor de kinderen is de tuin ook een paradijs. “Er staat een zwembad, maar dat zie je niet op deze foto’s,” lacht Angelique. “We kunnen alleen de keukendeur niet gebruiken nu het zwembad er staat. Maar wat hebben we ervan genoten deze zomer! Zeker met de hoge temperaturen was het heerlijk. Onze drie kinderen waren er veel in te vinden. Dat zij het naar hun zin hebben, is natuurlijk het allerbelangrijkste.”

Angies place instagram tuin | Stek Magazine

Heerlijke hapjes

Aan de linkerkant van de tuin staat de buitenkeuken. Op Instagram deelt Angelique onder de naam ‘Angies Place’, regelmatig foto’s van heerlijk uitziende hapjes op de buitentafel. “Ik kook graag en ben gek op lekker eten,” vertelt ze. “Samen met het gezin buiten eten is ook gewoon een gezellig moment. Dus dat doen we zo vaak als het kan. Manlief steekt regelmatig de Green Egg aan of we genieten van een frisse salade. Net hoe het uitkomt.”

Buitenkeuken met zwarte grote egg | Stek Magazine

365 dagen genieten

Voor zowel frisse als hete dagen heeft het stel gekozen voor een mooie overkapping. Net als binnen vind je hier de Scandinavische stijl met veel natuurlijke tinten en materialen. Angelique: “Als het even kan, gaan de grote kussens op de stenen banken. Omdat er ook een open haard in zit, kan je hier best vaak buiten genieten. Ook in de nazomer. We hebben eigenlijk een woonkamer in de tuin gemaakt. Ik vind het erg leuk om mijn ‘tuinkamer’ te stylen en mooi aan te kleden met sierkussens, tafeltjes, accessoires en een mooi kleed. Eigenlijk is mijn favoriete plekje ‘in huis’ de tuin!”

Angies place instagram tuin | Stek Magazine
Angies place instagram tuin | Stek Magazine

Wil je Angelique en haar gezin volgen? Neem dan een kijkje op haar leuke en inspirerende Instagram account at_angies_place

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.