Stek Woon & Lifestyle Magazine
Intelligent Paints van Little Greene | Stek Magazine

Intelligent Paints: Geef je huis een make-over

De winter en het voorjaar zijn ideale maanden om je interieur eens flink op te frissen. En daar heb je geen complete verbouwing voor nodig. Andere kleuren in huis doen al wonderen. Gebruik bijvoorbeeld de Intelligent Paints van Little Greene Daarmee geef je elke ruimte in huis heel makkelijk een make-over. Het fijne is dat je met deze slimme verven naast muren, ook vloeren, keukenkastjes en meubels kunt schilderen. De finishes kunnen tegen een stootje, zijn watergedragen en milieuvriendelijk. Laat je inspireren door alle mogelijkheden.

Intelligent Paints Little Greene | Stek Magazine
Portland Stone Dark (157)
French Grey Pale (161)

Intelligent Paints voor een trendy vloertje

Kinderkamers zijn heel geschikt om je creativiteit op los te laten. Deze mogen namelijk best een beetje afwijken van jouw stijl in de woonkamer. Denk verder dan alleen een kleurtje op de muur Met een andere tint op de vloer creëer je bijvoorbeeld meteen een andere uitstraling. Gelukkig is dat helemaal niet ingewikkeld. Gebruik hiervoor Intelligent Floor Paint. Dat is makkelijk aan te brengen en ook nog eens kindvriendelijk, reukarm, binnen vier uur droog én afwasbaar. Dat komt goed van pas als je een kinderkamer gaat verven. Zo kun je ook met een veilig gevoel de bedjes een kek kleurtje geven. En dan komt het allerleukste moment: je kids mogen de make-over van hun kamer komen bewonderen.

Intelligent Paints Little Greene | Stek Magazine
Cape Red (279)
Jack Black (119)

Intelligent Floor Paint is gemakkelijk aan te brengen en ook nog eens reukarm, binnen vier uur droog én afwasbaar.

Intelligent Paints Little Greene | Stek Magazine
Intelligent Paints Little Greene | Stek Magazine
Air Force Blue (260)
Smalt (255)

Satin look

Heb je de smaak te pakken? Naast Intelligent Floor Paint is er Intelligent Satinwood. Dit is een watergedragen, satijnachtige houtverf in de collectie van Intelligent Paints. Deze is geschikt voor het schilderen van keukenkasten, houten meubilair (zoals stoelen, tafels, kasten), houten sierlijsten en muren. Ook deze verf is slijtvast, afwasbaar en kan tegen stoten. Dat is wel zo praktisch als je je keukenkastjes hiermee een make-over geeft. Je brengt de reukarme verf eenvoudig aan. Binnen vier uur is alles droog. Het leven in huis kan hierdoor bijna ongestoord doorgaan. Het resultaat is een mooie, subtiele glans.

Verf Little Greene | Stek Magazine
Verf Little Greene | Stek Magazine
Sunlight (135)

Intelligent Paints Satinwood is slijtvast en kan tegen de vele stoten waar keukenkasten en houten meubels mee te maken krijgen.

Verf Little Greene | Stek Magazine
Verf Little Greene | Stek Magazine
Drummond (16)
Dock Blue (252)

Perfecte primer

Je hebt inmiddels vast al wat leuke ideeën. De hoogste tijd dus om lekker aan de slag te gaan. Begin met een perfecte ondergrond, zoals de Intelligent All Surface Primer Undercoat van Little Greene. Dan heb je sowieso een goede basis. Deze grondverf op waterbasis gebruik je om alle binnen- en buitenoppervlakten te verven. Je kunt het aanbrengen op vele materialen. En het fijne is dat ook deze verf maar vier uur droogtijd nodig heeft. Zo kun je snel verder met de afwerking.

Verf Little Greene | Stek Magazine
Chimney Brick (247)

De robuuste primer is geschikt voor veel verschillende oppervlakken en materialen, waardoor deze de perfecte voorbereiding voor doe-het-zelvers is.

Verf Little Greene | Stek Magazine
Verf Little Greene | Stek Magazine
Carmine (189)
Royal Navy (257)

Intelligent verven

Alle Intelligent Paints van Little Greene hebben een heel hoge dekking. Zo kun je elke ruimte in huis efficiënt en voordelig schilderen. En omdat de verf reukarm en snel droog is, kan alles ondertussen gewoon doorgaan. De Intelligent verven zijn tot 15 keer sterker dan gewone verf, milieuvriendelijk, kindvriendelijk, volledig afwasbaar en vlekbestendig. Zo geef je elke muur, vloer, meubel of kast op een duurzame manier een make-over. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is nadenken over de perfecte kleur voor al jouw verfprojecten. De Intelligent Paints zijn namelijk verkrijgbaar in alle prachtige tinten van het Little Greene kleurenpalet.

Verf Little Greene | Stek Magazine
Verf Little Greene | Stek Magazine

Meer informatie over de collecties van Little Greene of bestel een proefpot.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.