Stek Woon & Lifestyle Magazine

3 redenen om voor Little Greene Intelligent verfafwerkingen te kiezen

Een mooi en fijn huis is belangrijk voor elk gezin. Een hedendaags interieur met kleuren die passen bij jouw gewenste sfeer. Natuurlijk moet er ook geleefd kunnen worden in een huis met kinderen. Dus is het belangrijk dat de verf op de muren en het houtwerk bestand is tegen het dagelijkse leven van een druk gezin. Het is ook belangrijk dat de verf geen schadelijke stoffen bevat. De ‘Intelligent’ verfafwerkingen van Little Greene zijn speciaal ontwikkeld om er niet alleen geweldig uit te zien, maar ook om lang mee te gaan en veilig te zijn voor gebruik in elke ruimte in huis. Drie belangrijke redenen dus om te kiezen voor Little Greene Intelligent verfafwerkingen.

Mooi én milieubewust

Of je nu een nieuwe babykamer inricht of een stoere kinderkamer; voor je gezin kies je alles met zorg uit. Zo zoek je naar de mooiste kleuren en materialen. Vooral in kinderkamers kun je heel creatief zijn met kleur en patronen. Little Greene heeft een zeer uitgebreid kleurenpalet waar je heerlijk mee kunt mixen en matchen. De Little Greene Intelligent verfafwerkingen maken het compleet. Zoals zeer matte afwerkingen die ogen als krijtverf, sterke verf die je kunt schoonmaken als er vuil op komt, een hoogglans afwerking, een primer voor allerlei oppervlakken, een mooie verf voor houtwerk en zelfs een sneldrogende verf voor vloeren.

Omdat de verfafwerkingen op waterbasis zijn, zijn ze vrijwel geurloos, sneldrogend en kunnen kwasten eenvoudig met water worden uitgewassen. Ook goed om te weten is dat milieubewust produceren bij Little Greene het uitgangspunt is. Zo wordt alles geproduceerd in de eigen fabriek in het Verenigd Koninkrijk en door de uitstekende dekking van de verf, zijn er aanzienlijk minder verflagen nodig. Dus uiteindelijk minder verfblikken. Met de aanschaf van Little Greene verf kies je dus voor mooi én milieubewust!

Veelzijdig en veilig

De Intelligent verfafwerkingen hebben een certificaat dat laat zien dat ze veilig zijn volgens bepaalde regelgeving. Ze bevatten ook geen toegevoegde VOS (Vluchtige Organische Stoffen), waardoor ze vrij zijn van schadelijke stoffen en daarmee veilig zijn voor het milieu, kinderen en huisdieren. Ze zijn niet alleen goed voor muren, houtwerk,vloeren en radiatoren maar juist ook heel geschikt voor kinderbedjes en houten speelgoed. De afwerkingen zijn verkrijgbaar in alle Little Greene-kleuren, dus je kunt echt alles in je huis zorgeloos verven in de kleuren die jij mooi vindt.

Simpel en sterk

Iedereen met kinderen zal het hierover eens zijn: alles in huis moet tegen een stootje kunnen en makkelijk schoon te maken zijn. En laat dat precies zijn waar de Little Greene Intelligent verfafwerkingen voor bedacht zijn. Ze zijn speciaal ontwikkeld om tegen het drukke leven van een gezin te kunnen. Zo zijn ze vijftien keer sterker dan gewone verf voor huizen. Daarbij zijn ze makkelijk aan te brengen en perfect voor veelgebruikte ruimtes zoals de keuken, gang, woonkamer, kinderkamer en trap. Je hoeft ze minder vaak opnieuw aan te brengen, dus dat scheelt tijd en geld. En als er eens iets op gemorst wordt, geen zorgen! Alle Intelligent verfafwerkingen zijn volledig afwasbaar. Dankzij de innovatieve samenstelling kunnen geverfde muren en houtwerk gemakkelijk schoongemaakt worden. Je neemt ze eenvoudig af met een warm sopje en een pluisvrije doek of spons zonder dat het vlekken in het verfoppervlak achterlaat.

Van vloer tot vliering

Om het je gemakkelijk te maken, zetten we de verschillende Little Greene verfafwerkingen nog even voor je op een rijtje. Zo weet je precies welke afwerking je nodig hebt voor jouw nieuwe verfklus, in elke ruimte in huis.

Absolute Matt Emulsion (3% glans)
Kies deze verf als je de mooiste, krijtachtige, matte afwerking op je muren en plafonds wilt. Meer informatie over Absolute Matt Emulsion.

Intelligent Matt Emulsion (5% glans)
Een matte afwerking, die slijtvast, sneldrogend en afwasbaar is. Ontwikkeld voor muren in ruimtes waar veel bedrijvigheid is, zoals in gangen, het trappenhuis, keukens en kinderkamers. Meer informatie over Intelligent Matt Emulsion.

Intelligent Eggshell (15% glans)
Gebruik deze sneldrogende, slijtvaste, laagglans afwerking op al het binnenhoutwerk en/of muren in de spatzone of waar condensatie kan ontstaan. Meer informatie over Intelligent Eggshell

Intelligent Satinwood (35% glans)
Een zeer sterke, onderhoudsarme zijdeglansafwerking, geschikt voor al het binnenhoutwerk, zoals plinten, deuren en kozijnen, keukenkastjes en houten meubelen. Meer informatie over Intelligent Satinwood.

Intelligent Gloss (80% glans)
Kies deze sterke en duurzame hoogglansverf in plaats van Intelligent Eggshell of Intelligent Satinwood als je de voorkeur geeft aan het extra contrast van een glanzende afwerking. Meer informatie over Intelligent Gloss.

Intelligent Floor Paint (35% glans)
Deze revolutionaire, sneldrogende verf is speciaal ontwikkeld voor houten en betonnen vloeren. Gemakkelijk aan te brengen en, in tegenstelling tot alternatieve vloerverven, is deze verf geurarm en droog binnen vier uur. De verf is uitzonderlijk duurzaam en heeft een geraffineerde glans van 30-40% en is gemakkelijk te reinigen. Meer informatie over Intelligent Floor Paint.

Intelligent ASP (All Surface Primer)
Te gebruiken als primer op alle houtsoorten, metaal en de meeste bouwplastics, inclusief vinyl kozijnen en deur. Meer informatie over Intelligent All Surface Primer.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.