Stek Woon & Lifestyle Magazine
Dekton Scondido

Dekton Scondido ontworpen door Remy Meijers

Cosentino en interieurarchitect Remy Meijers introduceren samen Dekton Scondido. De gerenommeerde interieur- en productdesigner ontwierp speciaal voor Cosentino een uniek badmeubel. Het meubel is te bewonderen in het gloednieuwe Cosentino City Amsterdam inspiratiecenter

Dekton Scondido | Badkamer Remy Meijers

Dekton Scondido

Het vrijstaande badkamermeubel is ontstaan uit het idee van een solide blok steen. Voor dit solitaire badmeubel liet de Nederlandse ontwerper zich inspireren door het materiaal Dekton. De krachtige uitstraling van Dekton heeft Meijers als het ware gevangen in het ontwerp. Remy Meijers vertelt alles over Dekton Scondido in een interview.

Verborgen

Ik wilde graag een meubel ontwerpen dat als een kunststuk in een ruimte kan staan. Maar dat tóch beschikt over praktische eigenschappen. Scondido staat synoniem voor verborgen – Remy Meijers

Design badkamermeubel

Dekton Scondido bevat twee verborgen opbergruimten welke in de vorm van een ladekast aan de zijkant van het meubel zijn geïntegreerd. Hierdoor biedt het meubel plaats aan allerlei badkamer benodigdheden. Rondom het gehele blok zijn groeves aangebracht die zorgen voor een stoere, elegante uitstraling. Voor de kranen koos Remy Meijers voor Dornbracht Mem Brushed Brass en Mem in Dark. Het binnenwerk van het meubel bestaat uit Amerikaans notenhout. Dit is zorgvuldig op maat door Bom Interieurs. Daarnaast is het buitenwerk geheel op maat gemaakt door Lenarduzzi Natuursteen.

Dekton Scondido | Badkamer Remy Meijers

Industriële kleuren

Het badkamermeubel Dekton Scondido is vervaardigd in twee elegante kleuren met een industriële uitstraling. In Cosentino City Amsterdam is Dekton Scondido te bewonderen in de kleur Laurent. Deze exclusieve kleur uit de Dekton Avant-Garde collectie heeft een matte afwerking. De kleur is geïnspireerd op de natuursteen Port Laurent en kenmerkt zich door de spectaculaire donkere bruingrijze achtergrond met een opvallend oranjegoud aderpatroon.

Dekton Scondido | Badkamer Remy Meijers

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.