Stek Woon & Lifestyle Magazine
Kooktafel next125 | Kookeiland alternatief | Stek Magazine

next 125 kooktafel wordt designtopper

De next125 kooktafel is uitgegroeid tot een echte designtopper. Een statement in elke keuken. Dit jaar werd de tafel in een nieuw jasje gestoken. Het is nu ook mogelijk om er onzichtbaar een werkblad afzuiging in te integreren.

Kooktafel next125 | Kookeiland alternatief | Stek Magazine

Kooktafel van niveau

De kooktafel combineert op slimme wijze functionaliteit en modern design. Ondanks de puristische look staat functionaliteit duidelijk voorop. Om die reden werd de originele look aangepast zodat nu ook moderne afzuigsystemen geïntegreerd worden. Hierdoor ontstaat een nog meer huiselijke sfeer.

Kooktafel next125 | Kookeiland alternatief | Stek Magazine

Winnaar Red Dot Design Award

In de uittrekbare onderkast kunnen klassieke kookplaten en een werkblad afzuiging worden geplaatst. Het element loopt door tot onder het werkblad waardoor het ervoor zorgt ervoor dat de technische uitrusting onzichtbaar is. De werkbladafzuiging voert de afgezogen lucht via recirculatie of luchtafvoer af langs de achterkant van de onderkast. Aan de verfijnde look van de kooktafel is niets veranderd. Integendeel: de tafel sleepte al meerdere designprijzen in de wacht, waaronder de Red Dot Design Award en de German Design Award.

Kooktafel next125 | Kookeiland alternatief | Stek Magazine

Verschillende formaten

De kooktafel is een mooi alternatief voor een kookeiland. Het oogt wat luchtiger en geeft toch het idee van een eiland in de keuken Omdat de kooktafel verkrijgbaar is in verschillende versies biedt het dus veel mogelijkheden tot individualisering. Ze is beschikbaar in drie verschillende breedtes (180, 240 en 300 cm) en met een hoogte van 92,5 cm en een diepte van 100 cm past ze wonderwel in de meest uiteenlopende woonsituaties. Voor het onderstel van de tafel kunt u kiezen uit verschillende soorten hout, waaronder eiken knoestig, notenhout of lariks.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.