Stek Woon & Lifestyle Magazine
Franke Water Hub

Water op jouw manier: Franke Mythos en Maris water hubs

Iedereen wil tegenwoordig gezonder leven en zuiver en veilig water speelt een belangrijke rol. Franke begrijpt dit als geen ander en brengt met hun nieuwe Mythos en Maris kokend waterkranen de perfecte oplossing voor elke moderne keuken.

Innovatieve gamechangers

De Mythos- en Maris kokend waterkranen combineren efficiëntie, comfort en stijl, en maken van je dagelijkse watergebruik een slimme en functionele ervaring. Met een simpele druk op de knop bieden deze kranen allerlei handige opties voor in de keuken.

Alles-in-één wateroplossing

De bekroonde Mythos kokend waterkraan is een revolutionaire 6-in-1 oplossing voor thuis. Naast warm en koud water, heb je keuze uit vier speciale gefilterde waterfuncties: omgevingswater, gekoeld water, bruisend water en kokend water. Deze kraan bespaart ruimte in de keuken en vervangt flessen plat en bruisend water, soda-apparaten en waterkokers.

De Mythos kokend waterkraan is compact en eenvoudig onder de spoelbak te installeren. Hierdoor heb je een nette en opgeruimde keuken. Bovendien draag je bij aan het milieu door minder plastic flessen te gebruiken, met een potentiële reductie van 99%.

Met de complete Maris Water Hub-set hoef je geen flessen plat en bruisend water te kopen, soda-carbonators en waterkokers. Het resultaat? Een opgeruimde, overzichtelijke keukenruimte. Echt een one-stop-wateroplossing.

Strak design en slimme technologie

De Maris kokend waterkraan biedt warm, koud en direct gefilterd kokend water met één druk op de knop. Dit ruimtebesparende systeem is ideaal voor gezinnen en eenvoudig onder het aanrecht te installeren. De compacte boilerunit is verkrijgbaar in 4L- en 7L-versies en bespaart kostbare keukenruimte.

De Maris kraan is verkrijgbaar in chroom, RVS look en mat zwart, passend bij elke keukenstijl. Naast esthetische voordelen, helpt deze kraan je ecologische voetafdruk te verkleinen en energiekosten te besparen. De ingebouwde ECO-cartridge en warmwaterbegrenzer zorgen voor minder waterverspilling en meer controle over de watertemperatuur.

In RVS look, chroom of matzwart. Jouw nieuwe kraan past in elke gewenste keukenstijl.

De complete Maris Water Hub-set bevat kraan, boiler, filter en kop. In de elektronische versie kan de Maris Water Hub transformeren in een 4-in-1-oplossing met een extra gefilterde waterstroom, die zorgt voor een betere smaak en het verwijderen van schadelijke verontreinigingen.

Ontdek de voordelen van Franke Water Hubs

Franke’s Mythos en Maris kokend waterkranen bieden een veelzijdige en duurzame wateroplossing voor elke moderne keuken. Ze combineren stijl met functionaliteit, besparen ruimte en dragen bij aan een groenere toekomst. Ontdek hoe Franke jouw keuken kan transformeren op www.franke.com.

Reageer