Stek Woon & Lifestyle Magazine

Mythos Masterpiece: kunstwerk in de keuken

Een belangrijk basisingrediënt van elke keuken is de spoelbak. Wil je je keuken vernieuwen of een upgrade geven? Met Mythos Masterpiece van Franke kies je uit een hoogwaardige collectie spoelbakken die zorgen voor een exclusieve statement.

Mythos Masterpiece: Mooi, mooier, mooist

Het mooie design is verkrijgbaar in 3 prachtige hedendaagse kleuren. De Mythos Masterpiece spoelbak en alles wat daarbij hoort wordt intensief gebruikt. Natuurlijk wil je dat deze items er ook na verloop van tijd nog even mooi uitzien, zonder dat je daar zelf veel extra werk aan hebt. De nieuwe gekleurde spoelbakken blijven door de exclusieve F-Inox technologie lang mooi. Het roestvrij staal wordt voorzien van een waterafstotende coating die de vorming van kringen bij het opdrogen tegengaat. Deze futuristische coating is bovendien krasbestendig en bestand tegen hoge temperaturen zoals van kokendwater-kranen.

Tot slot misschien wel het mooiste voordeel: Dankzij de F-Inox technologie zijn de Mythos Masterpiece gekleurde roestvrijstalen spoelbakken hygiënisch, zeer gemakkelijk te reinigen en te drogen, slijtvast en hittebestendig. Vingerafdrukken en vlekken worden hierdoor gemakkelijk verwijderd. Dankzij de eigenschappen van de spoelbak blijft het oppervlak moeiteloos schoon.

Franke Mythos Masterpiece spoelbak in mat zwart
Franke Mythos Masterpiece spoelbak in goudkleur
Franke Mythos Masterpiece spoelbak in mat zwart

Eén geheel

Ben je enthousiast geworden van één van de 3 trendy kleuren van de Mythos Masterpiece? Je maakt er eenvoudig een mooi geheel van in jouw keuken met fijne accessoires zoals een snijplank, bijpassend inzetbakje, gekleurde rolmat als afdruiprek en een rooster ter bescherming van de bodem van de spoelbak. Al deze producten zijn eveneens verkrijgbaar in dezelfde gekleurde afwerking en met F-inox technologie. Zo blijven ook de accessoires lang mooi!

Franke spoelbak in koperkleur

Er zijn diverse maten en modellen leverbaar zodat er voor iedere keuken een spoeloplossing in stijl kan worden gerealiseerd. RVS is een 100% recyclebaar materiaal en bij uitstek geschikt voor duurzame keukens.

Franke spoelbak in goud

Over Franke

Franke Home Solutions is een divisie van de Franke Group en ‘s werelds grootste leverancier van intelligente systemen en oplossingen voor de woonkeuken. Het productassortiment bevat alle gebieden in de keuken – van voedselbereiding en koken tot afvoer, reiniging en luchtbehandeling, en breidt zich uit naar het hele huis. Franke Home Solutions biedt de consument een onbeperkte thuiservaring – eenvoudig, hygiënisch en milieuvriendelijk.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.