Stek Woon & Lifestyle Magazine

Skyline Edge Play wint Red Dot Award!

De Skyline Edge Play eilandkap heeft de aandacht van de Red Dot Award-jury weten te trekken met zijn moderne ontwerp en geavanceerde technologie. Met een slanke behuizing voegt deze kap een vleugje elegantie toe aan elke keuken.

berber Skyline edge Play afzuigkap

De Red Dot Product Design Award erkent de inzet en innovatie van het team, en hun voortdurende streven naar het stellen van nieuwe normen op het gebied van functionaliteit en design. – Dr. Patrick Jung, interim CEO van berbel

Innovatief

De innovatieve gebarenbediening maakt het mogelijk om de kap aan te sturen zonder deze aan te raken, waardoor koken een moeiteloze ervaring wordt. Met de berbel+ app kunnen gebruikers gemakkelijk tot 16 verschillende combinaties van functies opslaan en beheren, waardoor flexibiliteit en gebruiksgemak worden gegarandeerd.

berber skyline edge play afzuigkap

Lichteffecten Skyline Edge Play

De berbel Motion-Lights effectverlichting van de Skyline Edge Play is een ware eyecatcher in de keuken. Deze innovatieve functie transformeert de ruimte en biedt een breed scala aan lichteffecten, waardoor gebruikers de perfecte sfeer kunnen creëren voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een levendige kooksessie of een ontspannen diner, met keuze uit 12 unieke lichtinstellingen kunnen gebruikers de ambiance naar wens aanpassen en hun keukenervaring personaliseren.

Mix & match

Naast de indrukwekkende verlichtingsopties biedt de Skyline Edge Play ook mogelijkheden voor maatwerk. Met verschillende plafondplaten van roestvrij staal of glas kunnen gebruikers de eilandkap aanpassen aan hun individuele stijlvoorkeuren en het interieur van hun keuken. Of het nu gaat om een strakke en moderne uitstraling met roestvrij staal of om een elegante touch met glas, de keuze is aan de gebruiker.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.