Stek Woon & Lifestyle Magazine
Creëer je eigen moodboard | Stek Magazine

Creëer je eigen moodboard met raamdecoratie van SUNWAY

Het maken van een moodboard is de ideale manier om jouw stijl goed in kaart te brengen. Een moodboard vormt de basis van je woonstijl, de kleuren, meubels en accessoires. En een belangrijk onderdeel van een mooie basis is natuurlijk de raambekleding. SUNWAY® heeft een zeer uitgebreid aanbod in typen raambekleding, materialen en kleuren. Ga aan de slag en creëer je eigen moodboard!

Creëer je eigen moodboard

Kies je woonstijl, kleur en raambekleding en maak snel en gemakkelijk jouw moodboard. Heerlijk mixen en matchen totdat je ideale plaatje ontstaat. Je kunt elke vorm raambekleding kiezen uit de collectie van SUNWAY®. Van houten jaloezieën tot elegante vouwgordijnen En natuurlijk in heel veel fijne kleuren. Van neutraal tot kleurrijk. Aan jou de keuze!Voor welke stijl je ook kiest, je vindt bij ons altijd passende raambekleding. Natuurlijke materialen, luxe stoffen, basic kleuren, pastels of kleurrijk, alles kan!

Creëer je eigen moodboard | SUNWAY Odysee | Stek Magazine

Vele mogelijkheden

Heb je jouw perfecte moodboard gemaakt? Dan is het tijd voor de volgende leuke stap: shoppen! Loop eens vrijblijvend binnen bij een SUNWAY® showroom bij jou in de buurt. Hier krijg je meer informatie en kun je alle collecties live bekijken. Kom snel langs!

Kijk op de website voor de complete collectie van Sunway®: www.sunway.nl

Reageer