Stek Woon & Lifestyle Magazine
Creëer warmte en sfeer met SUNWAY® vouwgordijnen

SUNWAY® vouwgordijnen voor warmte en sfeer

Als je denkt aan sfeermakers in je interieur denk je misschien niet meteen aan je raambekleding, maar weet je dat raambekleding van grote invloed is op de sfeer in huis? En geen ander type raambekleding brengt zoveel sfeer als een vouwgordijn, gemaakt van een mooie kwaliteit stof en tot in detail afgewerkt. SUNWAY introduceert haar nieuwe collectie vouwgordijnen en wil jou graag hiermee inspireren.

Welke vouwgordijnen passen in jouw interieurstijl?

Bij vouwgordijnen denk je misschien al snel aan een landelijk interieur. En daar komen ze natuurlijk prachtig tot hun recht, maar wij willen jou ook graag laten zien hoe mooi vouwgordijnen staan in een modern en strak interieur.

Sunway vouwgordijnen | Sfeer in huis | Stek Magazine
Sunway vouwgordijnen | Sfeer in huis | Stek Magazine

Vouwgordijnen zonder baleinen

Heb jij een landelijk interieur of misschien wel een mooie erker? Dan zijn vouwgordijnen zonder baleinen een goede keuze. Vouwgordijnen zonder baleinen hangen lekker non-chalant, zeker als je kiest voor een 100% linnen stof. Een kreuk in de stof is niet erg en geeft alleen maar meer karakter aan dit model vouwgordijn. Maar kies je hetzelfde model in een glanzende transparante stof met een mooi dessin, dan maakt dit vouwgordijn een mooi statement in een modern en stads interieur. Het voegt dan een touch of non-chalance toe aan het verder strakke interieur.

Een vouwgordijn zonder baleinen hangt lekker nonchalant, zeker als je kiest voor een 100% linnen stof. 

Sunway vouwgordijnen | Sfeer in huis | Stek Magazine
Sunway vouwgordijnen | Sfeer in huis | Stek Magazine

Vouwgordijnen met baleinen

Behalve het model zonder baleinen zijn er ook vouwgordijnen met baleinen aan de voor- of achterzijde van het gordijn. De baleinen zorgen ervoor dat de segmenten van het vouwgordijn mooi strak hangen. Een model met baleinen, gemaakt van een chique glanzende stof of een prachtige volle velours zorgen voor een luxe uitstraling in ieder interieur. 

Rijkheid aan stoffen en kleuren

De stof bepaalt voor een groot deel de sfeer van vouwgordijnen. De collectie van SUNWAY® biedt een grote keuze aan stoffen. Je vindt er veel natuurlijke stoffen als linnen en katoen. Verder zijn er veel stoffen die een rijk en luxe gevoel geven, zoals velours of stoffen met metaaldraad en chique glanzende stoffen.  Ook zijn er mooie dessins: linnens met fraaie borduursels, glanzende strepen, naturelle stippen en klassieke prints in een moderne, hedendaagse uitvoering. De stoffen worden ingedeeld naar transparantie. Transparante en half transparante stoffen zijn luchtig en filteren het zonlicht mooi. Dichte stoffen zorgen voor meer privacy. Dim-out stoffen laten geen licht door en zorgen bijvoorbeeld voor een donkere slaapkamer, ook in de zomer. Het is ook mogelijk om een vouwgordijn te voeren met een dichte of een dim-out voeringstof. 

Het aanbod in kleur is groot. Liefhebbers van naturel wonen vinden hier zeker hun favoriete tint. Maar ook liefhebbers van diepe kleuren als petrol en flessengroen, van zachte pastels of mooi vergrijsde tinten worden bediend. 

Elektrische bediening, kindveilig en gemakkelijk

Standaard wordt een vouwgordijn voorzien van kettingbediening, maar er is ook keuze uit elektrische bediening. Daarmee kun je vanuit je luie stoel je vouwgordijn bedienen. Dat kan via een afstandsbediening, maar ook via jouw Smart Home hub, zoals bijvoorbeeld Homey, de TaHoma box of Connexoon. Dan kun je je vouwgordijn met je smartphone aansturen. 

Alle vouwgordijnen van SUNWAY zijn natuurlijk kindveilig, zowel de elektrisch bediende als de vouwgordijnen met kettingbediening. Welke stof, kleur, bediening of welk model je ook kiest, een vouwgordijn geeft direct warmte en sfeer aan jouw interieur. Wil je de nieuwe collectie zelf bekijken? Kom dan langs bij een SUNWAY Showroom bij jou in de buurt. Hier kun je je goed laten inspireren en informeren. Vind een SUNWAY showroom bij jou in de buurt.

Vouwgordijnen van Sunway | Slaapkamer | Stek Magazine

Kijk op de website voor de complete collectie van SUNWAY®: www.sunway.nl 

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.