Stek Woon & Lifestyle Magazine
Sunway vouwgordijn | Stek Magazine

SUNWAY® houdt je slaapkamer koel

De zomer is nu echt begonnen. En wat is er fijner dan genieten van de warme zomerzon… Maar wel buiten graag, want binnenshuis houden we het liever koel. Dit geldt met name voor de slaapkamer want een koele slaapkamer zorgt voor een goede nachtrust. Met Sunway® houd je je slaapkamer koel.

Hou de slaapkamer koel. Klik op het raam!

Houd jouw slaapkamer koel

Met raambekleding kun je zonlicht en warmte goed reguleren, zeker ook in de slaapkamer. SUNWAY® informeert en inspireert jou graag met raambekleding die in de zomer jouw slaapkamer koel houdt, zodat je ook dan kunt genieten van een goede nachtrust. Er zijn een aantal typen raambekleding die zeer geschikt zijn voor toepassing in de slaapkamer omdat ze eigenschappen hebben die in de zomer voor meer koelte zorgen.

Sunway houdt je slaapkamer koel | Stek Magazine
Raambekleding voor de slaapkamer | Stek Magazine

Decoratief en functioneel

Raambekleding die zowel decoratief als functioneel is, zijn Duette® Shades. In de zomer weren ze de warmte van de naar binnen schijnende zon, door de goede reflectie van de zonnestraling. De warmteopname kan tot 78% gereduceerd worden. Zo blijft het in de zomer binnen aangenaam koel. Het is mooi én praktisch om een Duette® Shade te combineren met een transparante Plissé Shade. Op minder zonnige dagen filtert de transparante Plissé Shade het licht in je slaapkamer heel mooi. ’s Avonds en op echt zonnige dagen kun je dan de Duette® Shade gebruiken.

Rolgordijnen, paneelgordijnen en Plissé Shades zijn soms voorzien van een bijzondere coating. Zo zorgt een Topar® coating of een metal coating voor een hoge reflectie van zonnewarmte.

Reflecterende coatings

Rolgordijnen, paneelgordijnen en Plissé Shades zijn soms voorzien van een bijzondere coating. Zo zorgt een Topar® coating of een metal coating voor een hoge reflectie van zonnewarmte. Ook verduisteringsstoffen weren licht en warmte. SUNWAY® heeft verduisterende rolgordijnen en Duette® Shades. Houten en aluminium jaloezieën zijn natuurlijk ook geschikt voor de slaapkamer. Houd deze dan overdag gesloten. Vouwgordijnen van geweven hout (Woodweaves) of van stof zijn ook heel mooi in combinatie met overgordijnen. 

Raambekleding voor de slaapkamer | Stek Magazine
Sunway houdt je slaapkamer koel | Stek Magazine
Raambekleding voor de slaapkamer | Stek Magazine

Baby- en kinderkamers

Ook voor de baby- en kinderkamer is goede raambekleding heel belangrijk. In de zomer blijft het ’s avonds lang licht. Een verduisterend rolgordijn of een verduisterende Duette® Shade zorgt voor een donkere en koele kamer, waardoor jouw kleintje ook in de zomer lekker slaapt. Veiligheid voor kinderen gaat boven alles. Alle SUNWAY® raambekleding is dan ook kind veilig. Er zijn verschillende koordloze bedieningsvormen leverbaar.

Sunway houdt je slaapkamer koel | Stek Magazine
Sunway houdt je slaapkamer koel | Stek Magazine

Kijk op de website voor de complete collectie van SUNWAY®: www.sunway.nl 

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.