Stek Woon & Lifestyle Magazine
Balans in huis | Stek Magazine

Balans in huis creëren

Het afgelopen jaar was jouw huis, jouw alles. We maakten meerdere thuiswerkplekken, de badkamer werd een spa-oord en de keuken een restaurant aan huis. Het is belangrijk om juist nu balans in huis te creëren. Daarom gaan we in de eerste Stek Magazine editie back to basic. Want als de basis goed is, heb je alle ingrediënten in huis om een fantastisch thuis te bouwen. Van verbouwingsplannen tot het aankleden van de woonkamer: je vindt het allemaal in de eerste editie van 2021. Zo kan je snel aan de slag om balans in huis te creëren.

P.S. Het nieuwe jaar extra goed beginnen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een compleet werkboek met handige plattegronden en interieurtips.

Balans in huis tips | Stek Magazine

Balans in huis

Nieuwsgierig geworden? Download dan snel de nieuwe editie van Stek Magazine in de bibliotheek van de app. Heb je de Stek Magazine app geïnstalleerd op dit Apple device?  Klik hier zodat je direct naar de editie gaat. Open anders de app en ga terug naar de bibliotheek om de nieuwe editie over ‘balans in huis’ te downloaden.

Download GRATIS de Stek Magazine interieurapp

Nog geen Stek Magazine app? Download gratis voor iPhone en iPad in de App Store of voor Android tablets en smartphones in Google Play. Er staat een bibliotheek vol edities voor je klaar zodat je balans in huis hebt: van de hal tot de zolder! De mooiste binnenkijkers, tips voor een stijlvol duurzaam interieur, filmpjes, interieurdesign en de nieuwste woontrends vind je allemaal in het leukste woonmagazine Stek Magazine

In de nieuwe Stek Magazine editie 01-2021 o.a.:

  • 9 pagina’s styling- en shoppingtips voor balans in huis
  • Binnenkijken in een duurzaam en energiezuinige studio in Italië
  • Up to date: 10 x toonaangevend interieurnieuws
  • Van zolder tot hal: 10 handige stappenplannen voor een verbouwing
  • Kim vertelt je hoe je zelf paprika’s kweekt
  • Hoe kies je kleur in huis? Styliste Baukje legt het uit

Styling cover foto: Esther Olivier

Fotografie: Urban Hippo’s

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.