Stek Woon & Lifestyle Magazine
Boutique hotel stijl | Stek woonmagazine

Boutique hotel stijl in huis

De lente komt eraan! Tijd voor een nieuwe look in huis. Maar wel eentje die helemaal past bij jou. En laat dat nu het leuke zijn van de trend ‘Boutique hotel stijl’. Jouw woonkamer als hotel ingericht met meubels en accessoires die je gerust mag mixen en matchen. Frisse kleurtjes, opvallende printjes en een vleugje ‘flora en fauna’. In de nieuwste editie van Stek Magazine inspireren we je met negen pagina’s vol prachtige stylingtips om jouw woonkamer om te toveren tot de lounge van een trendy boutique hotel. En over inspiratie gesproken… We kijken binnen in maar liefst vier prachtige huizen! Veel plezier met deze editie van Stek Magazine!

p.s. Zet ‘m vast in de agenda: op 15 april komt de nieuwe editie van Stek Magazine uit. Dan met de badkamer in de hoofdrol.

Boutique hotel stijl in huis | Stek Magazine

Boutique hotel stijl: tover je woonkamer om tot chique lounge

Benieuwd naar al die mooie binnenkijkers? Download nu de nieuwe editie van Stek Magazine. Hierin vind je heel veel prachtige inspiratie in de boutique hotel stijl. De editie staat voor je klaar in de bibliotheek van de woonapp. Heb je de Stek Magazine app geïnstalleerd op dit device (iOS)? Klik hier om direct naar de app te gaan.

Download GRATIS interieurapp

Nog geen Stek Magazine app? Download gratis voor iPhone en iPad in de App Store of voor Android tablets en smartphones in Google Play Er staat een complete bibliotheek voor je klaar vol edities zodat je altijd wooninspiratie bij de hand hebt! Inspirerende binnenkijkers, tips voor een boutique hotel stijl interieur, home tours, interieurtrends en de nieuwste woontrends vind je allemaal in Stek Magazine

Nieuw woonmagazine vol inspiratie:

  • 9 pagina’s prachtige boutique hotel stijl van styliste Baukje Snieder!
  • Moesmeisje Kim geeft groene tips voor het stekken van kamerplanten
  • Woondroom voor kids: een glijbaan in huis
  • 10 x binnenkijken bij Boutique hotels met de parel van Haarlem: Hello I’m local

Cover foto: Urban Hippos

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.