Stek Woon & Lifestyle Magazine
Duurzaam inrichten tips

Duurzaam interieur tips in Stek Magazine

Een interieur is niet compleet zonder die ene blikvanger. Het pronkstuk in huis. Zoals in één van de prachtige binnenkijkers in deze editie: een kunstwerk van mos. Helemaal passend bij de woonstijl ‘green living’. Ga jij voor groen, groener of groenst? Je vindt duurzaam interieur tips in Stek Magazine. Van duurzame materialen tot het maken van je eigen moestuin. Ook nemen we je mee op tour. Natuurlijk wel in Nederland. Want dat Nederland heel veel moois te bieden heeft, bewijst ook een aantal interieurarchitecten. We nemen je mee naar mooie plekken, allemaal ontworpen door bekende Nederlandse architecten. Zo kijken we binnen in een prachtig ontworpen grachtenwoning door Brendan Bakker en nemen we een kijkje op het dakterras van Remy Meijers. We wensen je veel plezier met deze editie vol pure wooninspiratie!

Duurzaam interieur tips | Stek Magazine

Duurzaam interieur tips

Nieuwsgierig naar al die mooie binnenkijkers en duurzaam interieur tips? Download dan nu de nieuwe editie van Stek Magazine. Deze staat vol groene inspiratie voor binnen en buiten. Je vindt de editie in de bibliotheek van de app. Heb je de Stek Magazine app geïnstalleerd op dit device (iOS)? Klik hier om direct naar de app te gaan.

GRATIS Stek Magazine interieurapp

Heb je nog geen Stek Magazine app? Download gratis voor iPhone en iPad in de App Store of voor Android tablets en smartphones in Google Play Er staat een bibliotheek voor je klaar zodat altijd duurzaam interieur tips bij de hand hebt! De mooiste binnenkijkers, en buitenkijkers vind je allemaal in Stek Magazine

In de nieuwe editie:

  • Primeur: Sunlit Days, de eerste klimaatneutrale Silestone®-collectie
  • Interieurontwerper Brendan Bakker: Ieder project een eigen identiteit
  • Binnenkijken bij Jeroen en Laura: Van bouwval naar duurzaam droomhuis
  • Binnenkijken bij interieur fanaat Klaas Hogeweg: “Een huis moet leven”
  • Buitenkijken met Remy Meijers

Cover foto: Urban Hippos | Styling Klaas Hogeweg

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.