Stek Woon & Lifestyle Magazine
Stek

7 x Slaapkamer inrichten

De winter is de ideale tijd om je slaapkamer opnieuw in te richten. We zetten onze tips voor je op een rijtje. Over het verbouwen en inrichten van de slaapkamer, een werkplek op de slaapkamer en mooie stylingtips. Heb jij al zin om jouw slaapkamer eens te veranderen?

#1 Slaapkamer make-over

In de eerste editie van 2016 lees je alles over de slaapkamer make-over. Met mooi bedlinnen, een nieuw sprei of accessoires heb je al snel een compleet nieuwe look.

Slaapkamer inrichten natuurlijke kleuren

#2 Van zolder tot slaapkamer

Heb je te weinig slaapkamers in huis maar wel een zolderruimte? Lees hier alle stappen om van de zolder een goede slaapkamer te maken.

van een zolder een slaapkamer maken

#3 Underlayment in de slaapkamer

Een headboard maken van underlayment of een complete vloer van underlayment platen. Een relatief goedkope en simpele manier om je slaapkamer op te frissen. Je leest leuke underlayment tips in dit artikel van José.

underlayment headboard

#4 Drie slaapkamer stijlen

Met mooie accessoires, dekbedden en spreien geef je jouw slaapkamer weer een nieuwe impuls. Je leest hier drie verschillende slaapkamerstijlen in industriële sfeer met warme kleuren, zachte tinten en stoere accenten. Van 1 januari tot en met 14 februari maak je kans om het prachtige Damai Plomes dekbedovertrek te winnen. Je leest hier hoe je mee kan doen met deze winactie.

dekbedovertrek Damai plomes

#5 Een werkplek in de slaapkamer

Heb je ruimte nodig voor een goede werkplek? Denk dan ook eens aan de slaapkamer. Hier lees je een aantal goede tips voor het maken van een werkplek in bijvoorbeeld de slaapkamer.

werkplek op de slaapkamer

#6 Slaapkamer inrichten

Bij het inrichten van een slaapkamer moet je goed bedenken waar je je bed gaat neerzetten, waar je verlichting nodig hebt en hoeveel kastruimte je nodig hebt. In dit artikel lees je een aantal handige tips om jouw ideale slaapkamer in te richten.

slaapkamer inrichten met schuin dak

# 7 Zelf een kledingrek maken

Als laatste nog een leuke DIY tip voor de slaapkamer. Hanneke laat je in een compleet stappenplan zien hoe je een kledingrek op maat maakt en is dan ook leuk voor in de logeerkamer en handig om wat extra ophangruimte te hebben.

kledingrek zelf maken

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.