Stek Woon & Lifestyle Magazine
Kerstdecoratie | Kerstkeuken | Stek Magazine | Kerstinspiratie | Keuken stylen

5 x feestelijke kerstdecoratie tips

We zetten vijf kerstdecoratie tips voor je op een rijtje. Van heel subtiel tot uitbundig. Van keukentafel tot buitentafel. Kom snel in de kerststemming en kies de kerst die bij jou past!

Kerstdecoratie 2019 | Stek Magazine

#1 Let it snow, let it glow!

Denk je aan je kerst, dan denk je aan glamour! Met goudkleurig bestek op je mooiste servies, heb je al snel een elegante kersttafel. Een kaarsje, een takje, een glaasje… de gezelligste periode van het jaar breekt weer aan. Met deze kerstdecoratie, creëer jij je eigen winter wonderland. Bekijk deze kerststyling

Kerstdecoratie traditioneel | Stek Magazine

#2 Traditionele kerstdecoratie

Geen winterblues onder de boom, dit jaar vieren we het met traditionele versiering en wordt het een zonnige kerst! De gouden en zilveren accenten zorgen voor warmte alom. Zeker in deze tijd willen we het extra gezellig maken in huis. Ga daarom voor warme tinten. En als je dan toch bezig bent met de boom, haal die kleur dan meteen ook in je interieur. Met een paar mooie kussentjes en een plaid is alles perfect op elkaar afgestemd.

Kerstversiering zwart met goud | Stek Magazine

#3 Subtiele kerstdecoratie

Groen is een fijne kleur om toe te voegen aan je interieur. En je kunt er eindeloos mee combineren. Zeker voor de feestdagen ook een goede match met donkere kleuren en glamoureus goud! Met een paar gouden accenten creëer je een feestelijke kerstdecoratie en toch subtiele sfeer Dus wil jij wel wat kerstsfeer in huis maar niet te uitbundig? Dan is dit jouw kerstlook. In plaats van een boom kies je voor kleine kerstboompjes in een mooie pot of helemaal in: een kerstden.

Mooie tafelstyling en mooi eten: Beau Noël!

#4 Feestelijke tafelstyling

Een prachtig gedekte tafel en heerlijk eten zijn belangrijke ingrediënten voor een geslaagd kerstdiner. Ook al ben je met een beperkt gezelschap, de aankleding mag niet ontbreken. Met deze vijf kerstdecoratie tips: 1 x tafelstyling, 3 x groene DIY’s voor op de kersttafel en 1 x matching recept wordt het een feestelijke kerst Copy paste en jouw kerstdiner wordt een succes!

Kerstdecoratie buiten | Stek Magazine

#5 Outdoor X-mas

Helemaal hip & hot is barbecuen met de kerst. Maak de tuin dan ook helemaal kerstprooi. Met lichtjes, fakkels en een mooie vuurpot. Heerlijk vlees, vis of vegetarisch op de barbecue en jouw winterse kerst wordt een outdoor feestje. Zekers als je dit jaar toch eens iets anders wil en liever in de buitenlucht dan binnen aan het gourmetstel. Feest vieren we dit jaar outdoors met de mooiste kerstdecoratie!

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.