Stek Woon & Lifestyle Magazine
Kerstdecoratie | Kerstkeuken | Stek Magazine | Kerstinspiratie | Keuken stylen

5 x feestelijke kerstdecoratie tips

We zetten vijf kerstdecoratie tips voor je op een rijtje. Van heel subtiel tot uitbundig. Van keukentafel tot buitentafel. Kom snel in de kerststemming en kies de kerst die bij jou past!

Kerstdecoratie 2019 | Stek Magazine

#1 Let it snow, let it glow!

Goudkleurig bestek op je mooiste servies. Een kaarsje, een takje, een glaasje… de gezelligste periode van het jaar breekt weer aan. Met deze kerstdecoratie, creëer jij je eigen winter wonderland. Bekijk deze kerststyling

Kerstdecoratie traditioneel | Stek Magazine

#2 Traditionele kerstdecoratie

Geen winterblues onder de boom, dit jaar vieren we het met traditionele versiering en wordt het een zonnige kerst! De gouden en zilveren accenten zorgen voor warmte alom.

Kerstversiering zwart met goud | Stek Magazine

#3 Subtiele kerstdecoratie

Groen is een fijne kleur om toe te voegen aan je interieur. En je kunt er eindeloos mee combineren. Zeker voor de feestdagen ook een goede match met donkere kleuren en glamoureus goud! Met een paar gouden accenten creëer je een feestelijke kerstdecoratie en toch subtiele sfeer

Mooie tafelstyling en mooi eten: Beau Noël!

#4 Feestelijke tafelstyling

Een prachtig gedekte tafel en heerlijk eten zijn belangrijke ingrediënten voor een geslaagd kerstdiner. Met deze vijf kerstdecoratie tips: 1 x tafelstyling, 3 x groene DIY’s voor op de kersttafel en 1 x matching recept wordt het een feestelijke kerst Copy paste en jouw kerstdiner wordt een succes!

Kerstdecoratie buiten | Stek Magazine

#5 Outdoor X-mas

De kerst staat voor gezelligheid, lekker eten met familie en lang tafelen. Helemaal hip & hot is barbecuen met de kerst. Zeker als je binnen niet de ruimte hebt voor een groot gezelschap, is buiten best een slim idee. Feest vieren we dit jaar outdoors met de mooiste kerstdecoratie!

Reageer

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play
 
Stek Magazine nieuwste editie cover