Stek Woon & Lifestyle Magazine
Kerstdecoratie buiten | Stek Magazine

Kerst vieren we buiten

Dreaming of a white Christmas

De kerst staat voor gezelligheid, lekker eten met familie en lang tafelen. Helemaal hip & hot is barbecuen met de kerst. Zeker als je binnen niet de ruimte hebt voor een groot gezelschap, is buiten best een slim idee. Het hele jaar genieten van het buitenleven, is ook het motto van tuinontwerper Luke Bouwman. En waarom dan ook niet de kerst buiten vieren? We toverden de buitenkeuken van Luke om in een fijne kerstsfeer. Ga je mee naar buiten?

Scandinavische kerst decoratie

Tuinkamer

De ideale manier om ook in de herfst en winter te genieten is een overkapping. Dit kan een verlengde van je huis zijn maar heb je wat meer ruimte dan is een losse tuinkamer ideaal. We haalden de zomerse loungeset en de kamerplanten eruit, een lange tafel en kerstboom erin! Een warm vachtje erbij en fijne pakjes. Laat die kerst maar komen!

Kerstdecoratie

Met wat mooie accessoires en kerstdecoraties, tover je je tuin al snel om in een gezellige kerstsfeer. Voor de styling van de tuinkamer kozen we voor trendy Scandinavisch en vooral veel natuurtinten omdat die helemaal aansluiten op de buitensfeer. Je kan je mooiste tafellinnen gebruiken of het simpel houden en van inpakpapier een mooie loper maken. Een houten tafel is mooi in combinatie met bijvoorbeeld zwarte borden. Verras je gasten met een klein kadootje op het bord en maak het af met een groen takje. Helemaal warm en winters zijn natuurlijk vachtjes. Naast een grote kerstboom zijn wat kleine kerstboompjes ook leuk om te decoreren. Je kan helemaal uitpakken met versieringen of wat meer basic met alleen lampjes in de boom.

tafelstyling kerst

Kokkerellen

De aankleding en de sfeer zijn natuurlijk belangrijk maar er moet ook lekker gegeten worden met de kerst. Deze buitenkeuken is voorzien van een Zuid Afrikaanse braai van Suiderzon. Met dit type barbecue maak je je eigen kolen van hout en kan het vlees op een bijzondere manier garen. Een ander groot voordeel is dat de barbecue daarna ook als kachel gebruikt kan worden. Zo blijven jij en je gasten ook buiten lekker warm. We wensen je alvast een heel fijne kerst!

 

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.