Stek Woon & Lifestyle Magazine

Een stijlvolle kerst: 3 x tips

Je huis decoreren voor de kerst is al een feestje op zich. Ga je voor de traditionele kleuren of juist helemaal voor de nieuwste trendkleuren? Met de juiste ingrediënten wordt het een stijlvolle kerst. We geven je 3 tips ter inspiratie: van een mooi kerstpakket tot een elegant gedekte kersttafel.

stijlvolle kerst decoratie | kerstpakketenplaza.nl

#1 Feestelijk kerstpakket

Kerst staat in het teken van verrassingen en persoonlijke aandacht. Weet je niet zo goed wat je iemand moet geven? Wat is er nu leuker met de kerst dan iemand verrassen met een kerstpakket? Natuurlijk wel eentje die je zelf hebt uitgezocht. Bijvoorbeeld in een bepaald thema of in de favoriete interieurkleuren van de ontvanger. Wist je dat je kerstpakketten ook gewoon per stuk kan bestellen? Het principe werkt hetzelfde als een bloemetje laten bezorgen. Zeker weten dat jij iemand op een heel leuke manier verrast!

stijlvolle kerst decoratie | kerstpakketenplaza.nl

#2 Stijlvolle kerst tafel

Bij kerst hoort ook heerlijk eten. Besteed daarom extra veel aandacht aan de tafelstyling. De kersttrend van 2023 is om vooral een natuurlijke tafelstyling te kiezen. Lekker veel echt groen op tafel, houten bordjes en je mooiste servies. Mix en match erop los zolang je er maar wat natuurlijke ingrediënten aan toevoegt. Tip: een mooi takje op een linnen servet staat al super feestelijk!

stijlvolle kerst decoratie | kerstpakketenplaza.nl

#3 Kies voor kleur

Mocht je al last hebben van een winterdip, dan verdwijnt deze als sneeuw voor de zon met een kleurrijke kerst. We gaan tenslotte veel meer kleur zien in het interieur volgend jaar. Dus waarom niet alvast beginnen met een vrolijk gekleurd kersthuis?! De nieuwe trendkleur paars is een fijne kleur. Kies bijvoorbeeld je kerstversieringen voor in de boom in allerlei verschillende tinten paars: van lichtroze tot diep aubergine. Laat de kleuren ook weer terugkomen in nieuwe kussens of andere woonaccessoires. Tip: een houten kerstboompje in de kleur aubergine is feestelijk op tafel en laat de trendkleur terugkomen.

Reageer