Stek Woon & Lifestyle Magazine

Elegante tafelstyling: In de nieuwste Stek Magazine kersteditie

Kom helemaal in de kerstsfeer met Stek Magazine. Bij kerst hoort natuurlijk een elegante tafelstyling. Daarom kozen we voor trendy navy blue, stijlvol zwart en een flinke dosis goud voor de nodige glitter en glamour. 

Plaats die voor een geweldige raampartij met een beauty van een boom op de achtergrond en het perfecte plaatje is een feit. En omdat we het interieur graag in de spotlight zetten, lees je in deze editie alles over sfeervolle verlichting. We kijken binnen in prachtige huizen en we duiken in de nieuwste interieurtrends. Nieuwsgierig geworden naar de elegante tafelstyling tips? Download dan snel de nieuwe editie in de bibliotheek van de app.

P.S. Ook in 2022 komen er weer 8 edities uit van Stek Magazine. De allereerste op 15 januari! 

Elegante tafelstyling kerst 2021 | Stek Magazine

Download GRATIS interieurapp

Nog geen Stek Magazine app? Download gratis voor iPhone en iPad in de App Store of voor Android tablets en smartphones in Google Play. Er staat een bibliotheek vol edities voor je klaar zodat je altijd wooninspiratie bij de hand hebt! De mooiste binnenkijkers, tafelstyling en kerstdecoratie vind je allemaal in Stek Magazine

Elegante tafelstyling

  • 9 pagina’s elegante tafelstyling van styliste Baukje Snieder
  • Je interieur in de spotlight: in 5 stappen een verlichtingsplan
  • Binnenkijken bij interieurontwerpster Felice 1001projects
  • 5 x verantwoorde online woonwinkels
  • De verlichtingstrends van 2022

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.