Stek Woon & Lifestyle Magazine

Traditionele kerstdecoratie met tropische goud accenten

Geen winterblues onder de boom, dit jaar vieren we het met traditionele kerstdecoratie en wordt het een zonnige kerst! De accenten van goud en zilver zorgen voor warmte alom.

Foto’s & styling: Souraya Hassan, Binti Home
Tekst: Marlene Rooseman
Locatie: Theo-Bert Pot, Den Haag

Traditionele kerstdecoratie met tropische goud accenten

Kerst met een gouden randje

De traditionele kerstdecoratie is terug, maar dan wel gemengd met sfeervolle tropische elementen. Geen sombere winter dus. Zeker niet als je kiest voor lekker veel goud- en zilvertinten!

Met glinsterende versiering in je boom krijgt deze kerst een gouden randje. Kaarsjes en lampjes zorgen voor extra knusheid. Als je de tropische goudaccenten ook nog toevoegt aan je pakjes onder de boom, is iedereen in kerststemming!

Traditionele kerstdecoratie met tropische goud accenten

Jingle birds

Traditionele kerstdecoratie wordt extra zonnig met wat glimmende en glanzende tropische elementen. Bijvoorbeeld deze groene pauw als de kers op de taart, of nee, kerststol!

Traditionele kerstdecoratie met tropische goud accenten

Hemelse sterren

Met kerst kun je nooit genoeg glans in huis halen. Gecombineerd met warme verlichting, krijgt deze kerst een gouden randje. Glinsterende accessoires en mooie sterren maken de kerstsfeer compleet.

Kussens en een zachte plaid verhogen het kerstgevoel. Een lekker wollig kleed op de vloer nodigt uit om bij de prachtige boom te gaan zitten. Met zoveel warmte in huis krijgt kerst vanzelf een zonnig karakter!

Traditionele kerst met tropische goud accenten

All I want for Christmas

Onze stille nacht is dit jaar niet donker en somber maar sfeervol en schitterend. Neem bij het stylen ook je kerstpakjes mee, dan verspreid je het zonnige kerstgevoel overal.

Producten

Kleur op wand achter de kerstboom: Light Peach Blossum, matt van Little Greene
Kussen op stoel: H&M Home
Gouden Kerstballen: H&M Home
Cadeauverpakking: HEMA
Gouden ster medium: Sissy-Boy
Kaars vaasje kerst: HEMA
Complete HM kerstcollectie: verkrijgbaar in de H&M Home winkel
vloerKleed: worldofblends.nl
Stervormige kerstdecoratie: H&M Home
Waxinehouder ster: Sissy-Boy
Waxinehouder huis: Sissy-Boy
Clip pauw large: Sissy-Boy
Kerstboom: adopteereenkerstboom.nl

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.