Stek Woon & Lifestyle Magazine
Kersttrend Nordic X-Mas

Kersttrend Nordic X-Mas

In het interieur zijn we al jaren fan van de Noorse invloeden. Lekker stoer en zowel geschikt voor de die-hard kerstfan als voor de subtiele kerst-versierder. Ook met wat eenvoudige accessoires kan je toch een fijne kerstsfeer neerzetten. Lees en kijk meer over de kersttrend Nordic X-Mas.

Kersttrend Nordic X-Mas

Stoer en industrieel

Meer luxe materialen en een glanzende uitstraling: met kerst mag het weer. Ook met de feestdagen zien we de wat meer donkere kleurtinten veel terugkomen. Ter inspiratie nemen we twee favoriete Scandinavische merken: House Doctor en Tinekhome. Voor de kersttafel hebben beide merken prachtige accessoires.

Natuurlijke tinten

Ook Tinekhome heeft een sfeervolle kerstcollectie. Prachtig aardewerk voor een mooie kersttafel in natuurlijke tinten. Ook hier zien we de dieproze tinten terugkomen. Mooi te combineren met de verschillende tinten kerstballen.

Kersttrend Nordic X-Mas

Kersttrend Nordic X-Mas

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.