Stek Woon & Lifestyle Magazine

Zo richt je de tv hoek anno 2021 in

De tv hoek is gedurende de wintermaanden je beste vriend. In het weekend lekker onderuit gezakt op de bank heel de dag netflix kijken, wie heeft dat nou niet eens gedaan? Als je lekker aan het netflixen bent, let je vaak niet op de inrichting van je tv hoek. Toch zijn er voor het inrichten van je tv hoek verschillende mogelijkheden. Een mooie tv kast om de televisie op te zetten is voor veel mensen vaak de eerste stap, maar je kunt je tv hoek mooier inrichten dan je denkt. Benieuwd hoe je dat doet? Lees dan snel verder!

TV meubels

Televisies hebben een goede plek nodig om op te staan. De TV kast is hier een goede optie voor. Dit kan een mat zwarte TV meubel zijn of kies je toch voor een wat uitdagend kleurtje? De mogelijkheden zijn in ieder geval eindeloos. Zo kun je ook kiezen voor een zwevend TV meubel aan de muur. Hiermee wordt een kast overbodig. Daarnaast heb je ook TV meubels met grote ladekasten waar ruimte is voor het opbergen van je favoriete cd’s, dvd’s en boeken. Deze lade kasten zijn vaak groot en lomp, toch kun je ze een wat speelser karakter geven door het meubel te stylen met leuke planten. Kortom op het gebied van tv meubels zijn de mogelijkheden eindeloos.

Gezellige tv hoek in woonkamer | Stek Magazine

TV ophangen

We borduren nog even voort op een van de eerder genoemde mogelijkheden wat betreft TV meubels. Het laten ophangen van de TV lijkt een steeds serieuzere optie te worden voor de meeste huishoudens. Met het ophangen van de televisie bespaar je niet alleen ruimte, maar ook kosten. Je hoeft namelijk geen dure TV kast aan te schaffen. Daarnaast zorgt een opgehangen TV voor een mooie en strakke uitstraling. Dit zal de gasten over de vloer meteen opvallen. Tot slot zorgt het ophangen van de televisie ook voor een stukje veiligheid. Zodra de TV namelijk op een kast staat, is er altijd de kans dat deze omvalt. Met het ophangen van je TV, heb je hier geen last meer van en voorkom je eventuele ongelukken.

TV ophangen in houten lijst | Stek Magazine

Het inrichten van je TV hoek is niet makkelijk. Sommige mensen willen gaan voor basic zwarte tv meubels, terwijl andere juist voor uitdagende kleuren gaan. Geen van beide is fout, het belangrijkste is dat jij je TV hoek inricht naar jouw wensen en behoeften!

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.