Stek Woon & Lifestyle Magazine
Stek Magazine Haarlem

Woontrends 2023 in Stek Magazine

Wil jij ook een goede interieur-start maken in het nieuwe jaar? Dan is deze editie van Stek Magazine de ideale inspiratiebron. We zetten alle ‘woontrends 2023’ voor je op een rijtje: van kleuren en materialen in de woonkamer tot innovaties in de badkamer. Zo maak jij een geweldige interieur start! Verder nemen we je natuurlijk ook mee voor een kijkje in de mooiste interieurs en geven we je tips om een open kast prachtig in te richten. Natuurlijk compleet met handige shoppinglist! En ook in 2023 maken we ons huis nog groener. In onze rubriek ‘Groen, groener, groenst’ zetten we de nieuwste duurzame designs tot de moestuin trends voor je op een rijtje. Een editie vol inspiratie zodat jij snel aan de slag kan met een goede woonstart!

woontrends 2023 in Stek Magazine gratis woonmagazine

Woontrends 2023 shoppinglist

In de nieuwe editie lees je heel veel over de woontrends 2023 voor een frisse interieur-start van het nieuwe jaar. Van organische vormen tot gedurfde kleuren. We geven je tips hoe jij deze nieuwste woontrends van 2023 kan toepassen in je woonkamer. Download snel de woontrends 2023 editie van Stek Magazine. Per woontrend staat er meteen een handige online shoppinglist bij. Je vindt de editie in de bibliotheek van de app.

Gratis interieurmagazine

Heb je nog geen Stek Magazine app? Download het gratis woonmagazine voor iPhone en iPad in de App Store of voor Android tablets en smartphones in Google Play. Er staat een bibliotheek voor je klaar met heel veel woonmagazines zodat je altijd interieurinspiratie bij de hand hebt! De mooiste binnenkijkers, woontrends 2023, en duurzame tips vind je allemaal in Stek Magazine.

In de nieuwe Stek Magazine:

  • Binnenkijken in het fotogenieke huis van Instagrammer Nancy
  • Woontrends 2023 mét handige online shopping list
  • Groen, groener, groenst: Van duurzaam design tot trendy kamerbomen
  • Inspiratieboost: 8 x de mooiste interieur conceptstores

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.