Stek Woon & Lifestyle Magazine

Woontrend: duurzaam, design en kunstzinnig

De nieuwste interieur- en exterieurtrends lees je in Stek Magazine. Zo blijf je op de hoogte van nieuwe ontwerpen uit binnen- en buitenland. Deze keer aandacht voor de woontrend op het gebied van duurzaamheid, design en kunst.

Duurzaam design

woontrend duurzaam

Puur opvallen

Silestone® by Cosentino presenteert de nieuwe collectie Urban Crush. Speciale tinten creëren een ideale industriële sfeer en vormen een perfecte en natuurlijke partner voor pure, eclectische ruimtes. Deze stijlvolle collectie, die doet denken aan kalksteen en zandsteen, bestaat uit vier kleuren: Lime Delight, Concrete Pulse, Brass Relish en Cinder Craze, welke zijn geïnspireerd op de texturen van de stad. Urban Crush is ontwikkeld met HybriQ+®; de exclusieve en baanbrekende technologie voor Silestone® door Cosentino.

woontrend ronde vormen

Mooi van buiten én van binnen

Interieurmerk By SIDDE introduceert Sofa Liv: een volledig recyclebare bank. bysidde.com Dit duurzame design verdient daarom zeker een plekje in de rubriek woontrend.

Instant groen

De Urban Cultivator is een droom voor designliefhebbers en (hobby)koks. De groeikas reguleert automatisch de temperatuur, het licht, de lucht en de bewatering. Een soort wijnkast voor plantjes. urbancultivator.nl Een woontrend die we veel vaker gaan zien.

The New Stijl

Een iconisch boek met een unieke verzameling van de meest spraakmakende Nederlandse creativiteit. thenewstijl.com

woontrend kunst in huis

Sierlijk

Met haar herkenbare stijl heeft Wendy Buiter de harten van kunstliefhebbers en verzamelaars over de hele wereld veroverd. Ze staat bekend om haar gedurfde, mode-geïnspireerde kunstwerken die krachtige vrouwen en verfijnde stijl verbeelden. Nu is er voor detailhandelaren in de interieurbranche de mogelijkheid deze kunstwerken aan te bieden aan hun klanten. Kunstenares Wendy Buiter lanceert een nieuw B2B partnerprogramma voor retailers in de interieurbranche. Met dit programma hebben detailhandelaren met woonwinkels exclusieve toegang tot unieke kunstwerken tegen gunstige inkoopvoorwaarden.

Interieurnieuws Stek Magazine

Chair of art

Moderne kunst die geborgenheid en ontspanning biedt. De nieuwe Artifort fauteuil Moon van gerenommeerd designer Patrick Norguet is een waar kunstwerk. artifort.com

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.